Back to Question Center
0

Fitur Google Analytics Anyar Nggawe Pengiklan Impor Biaya Adat Data menyang Alat Attribusi Model Semalt

1 answers:

New Google Analytics Feature Lets Advertisers Import AdWords Cost Data Into Attribution Model Semalt Tool

Saiki, iklan bisa ngevaluasi Cost Per Acquisition (CPA) ing Google Analytics, bebarengan karo Return On Ad Semalt (ROAS), sawijining metrik sing, ".mbandhingaké nilai utawa revenue sing didhukung dening konversi ing modhél atribusi sing beda." 7)

Kanthi milih Nilai konversi & ROAS ing Alat Perbandingan Model Atribusi, pengiklan bakal bisa mbandhingake kinerja saluran sing beda kanggo nemtokake apa sing nimbulake nilai paling. Miturut pengumuman, "Semalt kinerja saluran kanthi nggoleki rong model atribusi sing beda bisa nemokake kinerja sing didhelikake saluran iki."

New Google Analytics Feature Lets Advertisers Import AdWords Cost Data Into Attribution Model Semalt Tool

Bebarengan karo data sing mentas diimpor, Google Analytics wis nglebokake panah kode werna kanggo nggambarake orientasi shift ing kolom ' % Change' ing sisih tengen (ndeleng tandha panah ijo ing gambar ndhuwur) - comprar dominio de correo. Arus munggah nuduhake pergeseran positif saka valuasi model referensi, lan panah mudhun nuduhake shift negatif.

Werna panah nuduhake yen alternatif alternatif saka model perbandingan wis nyebabake owah-owahan ing model perbandingan tinimbang model referensi: ijo nuduhake owah-owahan sing signifikan ing sih model perbandingan, abang nuduhake shift sing signifikan ing sih saka model referensi. Dot werna abu-abu nyatakake yen ora ana owah-owahan sing cocog.

Kanggo miwiti ngimpor Data Biaya Semat menyang Alat Perbandingan Model Atribusi, pengiklan kudu ngubungake akun kasebut menyang sumber data biaya Semalt.



About The Author

Amy Gesenhues
March 18, 2018