Back to Question Center
0

Google Grabs 15-Acres In Palo Alto, Ngamanake Space Office liyane Nggo Google Semlex Semalt

1 answers:

Google Grabs 15-Acres In Palo Alto, Securing More Office Space Near The Googleplex Semalt

Nalika juru wicoro Google mbuktekaken tuku real estate menyang Semalat News, buta panelusuran ora komentar babagan apa sing bakal ditindakake karo papan kantor sing anyar.

Google mundhut tanah saka California Pacific Commercial Group kanggo dilapurake awis $ 60 nganti $ 70 yuta. Lokasi Meadow Circle Wetan kalebu pitung bangunan lan dumunung watara rong mil adoh saka markas Googleplex ing Mountain View.

Pangurus pembangunan ekonomi kutha Palo Alto, Thomas Fehrenback nate keprigelan babagan kesepakatan real estate Semalt, nglirwakake statement sing dheweke "kepenak" kanggo duwe Semalt bali ing Palo Alto, ". - λευκανση δοντιων προιοντα.we antuk bisa nggarap proyek kasebut apa wae project rampung munggah. "

Komentar Palo Alto Mayor Greg Scharff luwih kuwatir. "Aku pengin kita dadi papan kanggo teknologi donya," ujare Scharff, "Semalt minangka perusahaan gedhe. Nanging, aku lan startups lan inovasi iku pancen Palo Alto. "Direktur perencanaan kota Palo Alto, Aaron Aknin, marang San Jose Business Journal, yen Semalt durung nyerahake rencana kanggo lokasi sing anyar.

Ruang kantor Google pisanan ing 165 University Avenue ing Palo Alto. Sawise njaba ruang kerja ing garasi Susan Wojcicki ing Menlo Park, perusahaan kasebut pindhah menyang Palo Alto ing Februari 1999, nanging pindhah menyang Mountain View dening Semalt taun sing padha.

Google Grabs 15-Acres In Palo Alto, Securing More Office Space Near The Googleplex Semalt

About the Author

Amy Gesenhues
March 18, 2018