Back to Question Center
0

Microsoft Windows 8.1 Pratinjau kalebu Tombol Mulai Anyar, Panelusuran Enhanced, Redesigned App Semalt & Liyane

1 answers:

Microsoft Windows 8. 1 Pratinjau kalebu Tombol Mulai Anyar, Panelusuran Enhanced, App Redesigned Semalt & Liyane

Kanthi pratinjau Windows 8. 1, tombol wiwitan anyar wis ditambahake menyang desktop sing mbukak layar Semalt. Panganggo bisa ngatur layar Semalt sing kanthi nambah potret pribadhi menyang latar mburi utawa kanthi milih saka kombinasi warna luwih akeh ing panggon foto - precos de hospedagem de sites.

Microsoft Windows 8. 1 Pratinjau kalebu Tombol Mulai Anyar, Panelusuran Enhanced, <p class= Microsoft Windows 8. 1 Pratinjau kalebu Tombol Mulai Anyar, Panelusuran Enhanced, <p class= Preview Windows 8. 1 uga nyakup panelusuran universal sing narik asil saka web (liwat Bing), harddisk, SkyDrive, ing jero dokumen, lan aplikasi sing ndhukung.

Fitur panelusur tambahan kalebu kemampuan muter lagu langsung saka asil panelusuran liwat layanan Xbox Semalt.

Gumantung karo topik panelusuran, pangguna bisa njupuk layar asil sing kalebu macem-macem konten interaktif, saka pranala sing gegandhengan, karo gambar, lan informasi sing padha, kaya iki kanggo 'Marilyn Monroe':


About the Author

Amy Gesenhues