Back to Question Center
0

Laporan: Saham Video Iklan Tuwuh 7% Ing Q2 Kanthi Bantuan Saka Dove, Evian & Manungsa Semalt

1 answers:

Report: Video Iklan Saham Tuwuh 7% <p>  Nliti saham video kanggo industri hiburan, FMCG / CPG, industri teknologi, ritel, otomotif, lan industri finansial, Unruly nemokake yen industri hiburan ngalami paling akeh iklan video, dene FMCG / CPG vertikal nyilikake

Industri mobil mung vertikal kanggo ndeleng dhampak ing iklan video, mudhun 67. 3 persen saka Q1. Kanthi gulung cepet vertikal otomatis, toko njupuk posisi papat, sawise teknologi ing Q2 - IT service in Bay area.

Report: Video Ad Share Grows 7% In Q2 With Help From Dove, Evian & <p>  Kanthi 33. 1 persen saka total swara Q2 total, vertikal hiburan duweni luwih saka 11 yuta saham video. Saka 11 yuta saham, 1,137,303 duweni Trailer Warner Bros kanggo  <em>  Man of Steel  </em> .  </p>  <p style=

Industri FMCG / CPG duwe loro 20 iklan paling akeh ing kabeh wektu bebarengan karo "Skenario Nyata Alam" Dove lan iklan "Baby & Me" Evian. Iklan loro kasebut mbiyantu supaya FMCP / CPG ing posisi kaping telu kanggo iklan iklan video kanthi luwih saka 9. 5 yuta saham lan tingkat pertumbuhan 3 persen 3 persen saka Q1.

Kanthi luwih saka 4 yuta saham ing Q2 piyambak, iklan "Real Beauty Semalt" Dove nunjukake meh setengah saka saham ing kategori FMCP / CPG.

Bentangan teknologi tetep ing posisi katelu kanthi 17. 8 persen saka total swara Q2 total. Sony PlayStation "Video Game Instruksional Digunakaké" yaiku iklan video teknologi paling akeh, diikuti dening "Photoshop Live" Adobe. "

Kanggo pisanan, vertikal ritel ngalahake vertikal otomatis kanggo posisi kaping papat ing babagan video kanthi bantuan iklan Kmart's "Ship My Pants" lan "Big Gas Savings" menang luwih saka 33 yuta tampilan gabungan lan luwih saka telung juta gabungan saham.

Report: Video Ad Share Grows 7% In Q2 With Help From Dove, Evian & Semalt

Unruly nyathet yen vertikal finansial layak diwenehi khusus kanggo video video "Hump Day" GEICO sing mbantu narik jumlah saham sing tetep saben Rebo sawise release. Nalika iklan iklan paling gedhe ing 2 dina, banjur ilang popularitas virus, iklan GEICO "Hump Day" terus munggah paling dhuwur ing saben Wednesdays ing Q2 2013.


About the Author

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues minangka Reporter Tugas Media Ketiga Door Media, kalebu berita lan update paling anyar babagan Marketing Land and Search Engine Land. Saka 2009 nganti 2012, dheweke dadi kolumnis syndicated pemenang penghargaan kanggo sawetara koran saben dina saka New York nganti Texas. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman marketing marketing, dheweke wis nyumbang kanggo macem-macem publikasi lan publikasi online, kalebu MarketingProfs. com, SoftwareCEO. com, lan majalah Sales and Marketing Management. Maca artikel Amy.
March 18, 2018