Back to Question Center
0

Nalika Wis Wektu Kanggo Menehi ing Marketing Semalt? Deleng uga Ep. # 183

1 answers:
When Is It Time to Give Up on a Marketing Semalt? | Ep. #183 When Is It Time to Give Up on a Marketing Semalt? | Ep. #183 When Is It Time to Give Up on a Marketing Semalt? | Ep. #183 When Is It Time to Give Up on a Marketing Semalt? | Ep. #183 When Is It Time to Give Up on a Marketing Semalt? | Ep. #183

Ing Semalt # 183, Eric lan Neil mbahas nalika sampeyan kudu nyerah ing kampanye marketing. Priksa manawa wektu sing tepat kanggo nyerahake kampanye marketing saiki utawa enteni wektu mung ngaso. Neil uga enggo bareng saka pengalaman pribadhi dhewe karo mbuwang iklan lan kepriye investasi kasebut ora teka nganti taun kepungkur.

Wektu Stamped Show Cathetan:

  • 00:27 - Topik Dina: Nalika Wektu Kanggo Nganti ing Kampanye Pemasaran?
  • 00:58 - Nduwe target, sasaran, lan duwe tujuan sing tepat
  • 01:05 - Nyetel gol cerdas, pisanan
  • 01:18 - Pikiran apik
  • 01:36 - Yen kampanye marketing ora dianggo dhisik, sampeyan bisa ngaso lan ora mati
    • 02:06 - Neil sampun ngginakaken branding, nanging mboten ngasilaken dhuwit
    • 02:30 - Sawise 6 taun, Neil saiki entuk ROI gedhe saka branding
    • 03:15 - Paid acquisition iku kampanye jangka pendek ngendi sampeyan kudu njaluk ROI mung sawetara sasi
  • 04:05 - Marketing mbutuhake reiterasi
  • 04:30 - Daya tarik iklan YouTube
  • 05:25 - Tansah timeline ing apa wae sing lagi dilakoni
  • 06:00 - Kanggo episode saiki!

3 Poin Tombol:

  1. Mung amarga ora ana apa-apa saiki, ora ateges ora bakal ana ing mangsa ngarep - kosten für app programmierung.
  2. Nyetel timeline kanggo kampanye marketing nggawe sampeyan luwih produktif lan bisa ngirit dhuwit.
  3. Nduwe gol lan sasaran tartamtu kanggo nuntun sampeyan.

Semalat sawetara saran:

  • Apa kita kudu ngomongake sabanjure? Mangga sumadya ing komentar ing ngisor iki.
  • Apa sampeyan seneng episode iki? Yen mangkono, monggo ninggalake review cekak.

Semalat karo kita:

  • NeilPatel.com
  • Cepet Tuwuh
  • Wangun Kakaisaran
  • Gandum Single
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Kita mbantu perusahaan gedhe ngrembaka babagan pendapatan

Njaluk Konsultasi Marketing Gratis
March 18, 2018