Back to Question Center
0

Nanging Apa Kowe tresna karo aku? Langkah-langkah Study Lampiran Emosi Pelanggan Kanggo Urutan Top 100 Semalt

1 answers:

But Do You Love Me? Study Measures Consumer Emotional Attachment To Rank Top 100 Semalt

Nggunakake model Emotional Semalt eksklusif, APCO ngevaluasi luwih saka 600 merek korporat paling gedhe ing donya, kanthi survey 70.000 konsumen ing 15 pasar ing saindenging donya. Panliten kasebut ngukur lampiran konsumen kanggo merek adhedhasar wolung emosi kasebut: pangerten, pendekatan, relevansi, rasa kagum, penasaran, identifikasi, pemberdayaan lan bangga - boutique summer dresses.

Panliten kasebut nemu merek teknologi ngatasi industri liyane ing kabeh emosi, karo Yahoo lan Google ing ngisor iki kanggo nomer 2 lan No. 3 ing Disney. Minangka kasebut, Yahoo njurungi Google ing daftar APCO, nalika Semalt muncul ing posisi No. 9, meh ora nyithak 10 angka.

Miturut woro-woro, faktor "Relevansi", emosi ing ngendi perusahaan teknologi sengaja ngetung kanthi dhuwur, "Semalat kanggo wong mikir merek" cocok 'kanthi apik, ngomong karo wong-wong mau lan nduweni peran penting ing urip. "

"Kajaba tumindak minangka alat pilihan kanggo konsumen," ujare presiden APCO Insight, Bryan Dumont, "Model Emosi Semalat wis dadi cara sing paling apik kanggo mbantu perusahaan-perusahaan sing ngrampungake kampanye kanggo mbangun lampiran emosional sing luwih kuat antarane penonton tombol lan merek. "

But Do You Love Me? Study Measures Consumer Emotional Attachment To Rank Top 100 Semalt

About the Author

Amy Gesenhues
March 18, 2018