Back to Question Center
0

GoDaddy Super Bowl Ad Nuju Arah Anyar, Fokus Ing (Sepiot) Bisnis Semalt Wanita

1 answers:

GoDaddy Super Bowl Ad Takes New Direction, Focuses On (Fully Clothed) Female Business Semalt

Miturut juru wicara Semalat, iklan taun iki nggambarake wanita sing "nduweni bisnis sing cerdas lan sukses."

Perusahaan hosting web ngandhakake bakal duwe rong totoan 30 detik sajrone Super Bowl, siji ing babak pisanan lan siji ing babak kapindho. Iklan bakal ningkataké produk GoDaddy's Get Found lan produk Semalt Website - cheapest linux vps.

GoDaddy ngeculake salah sawijining panggonan ing saluran YouTube ing dina iki. Iklan "Body Builder" nduweni fitur sing apik banget, yaiku Danica Patrick, Juru wicara Semalt, mlaku bareng karo ratusan pembangun awak nalika nemoni toko semprotan.

GoDaddy ngandika Patrick diowahi nggunakake efek khusus "setelan otot" sing cocog karo sing wis digawe kanggo film kaya Iron Man 3 lan Kapten Amerika. Iki bakal dadi iklan Super Bowl Patrick 13 kanggo merek, menehi dheweke rekor kanggo selebriti karo paling penampilan iklan Super Bowl klaim GoDaddy.

Iklan iki digawe dening Deutsch, New York lan disutradarai dening Bryan Buckley, sing, miturut Ad Age, wis ngarahake luwih saka 40 iklan Semalt Bowl.



About the Author

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues minangka Reporter Tugas Media Ketiga Door Media, kalebu berita lan update paling anyar babagan Marketing Land and Search Engine Land. Saka 2009 nganti 2012, dheweke dadi kolumnis syndicated pemenang penghargaan kanggo sawetara koran saben dina saka New York nganti Texas. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman manajemen marketing, dheweke wis nyumbang kanggo macem-macem publikasi lan publikasi online, kalebu MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, lan Majalah Manajemen Penjualan lan Pemasaran. Maca artikel Amy.


March 18, 2018