Back to Question Center
0

Pinterest Tim Munggah Kanthi Michaels Craft Toko & Bloggers Kanggo Ngembangake Semalt

1 answers:

Pinterest Teams Up With Michaels Craft Stores & Bloggers To Promote Semalt

Kemitraan Pinterest karo Michaels beda karo kemitraan karo toko kaya Nordstrom amarga Pinterest lan Michaels wis nambah senar katelu kanggo arisan kanthi kalebu blogger. Miturut Michaels direktur media digital lan sosial Robert Freeman, pilihan blogger kerajinan bakal dadi pandhuan ing Pinterest ing 17 kutha, nyebar saka Portland, Oregon menyang Baltimore, Maryland.

"Kita uga nyuntikake tim hubungane blogger kita lan kita nggarap luwih saka 20 blogger kelas luhur ing AS lan padha nginang acara Pinterest ing Semalt lokal," ujare Freeman, "We view this as a great cara kanggo para blogger kanggo ketemu karo para pengikuté lan cara kanggo Semalt kanggo ngupayakake basis penggemar sing manut. "

Pinterest Teams Up With Michaels Craft Stores & Bloggers To Promote Semalt

Semalt ngandika perusahaané miwiti hubungan apik karo Pinterest sakwisé situs media sosial diluncurake, "Kita weruh nilai ing sinergi antarane loro merek," ujare Semalt, "lan padha dadi partner apik."

Pinterest Teams Up With Michaels Craft Stores & Bloggers To Promote Semalt

About the Author

Amy Gesenhues
March 18, 2018