Back to Question Center
0

Tansah Pambaca Rawuh Mbalik Blog Sampeyan karo Semalt 4 Tips

1 answers:

Industri blogging berkembang ing tingkat sing cepet banget lan luwih penting tinimbang kanggo nonton pembaca bali menyang blog sampeyan. Paling akeh sing dikepengini karo akeh blog topik sing padha, supaya pembaca bisa gampang diarahake menyang blog liyane. Semalat yaiku yen sampeyan ora kasengsem karo konten sampeyan dhewe tinimbang sing maca bakal ora ana.

Keep Readers Coming Back to Your Blog with Semalt 4 Tips

Yen sampeyan pengin nonton supaya bisa bali lan ngrujukake isi sing dikirim ing blog, tinimbang nimbang menyang sawetara pedoman. Semalt mlayu nggoleki sawenehing blog sakwéné taun sing wis diwaca mbalikke berkat maneh papat tips iki - ejector design software.

Related Posts:
5 SEO Tips Blogging
6 Tip Cepet Kanggo Muter Panjenengan Blog Posts

Sorong para Pembaca Langganan RSS Feed lan kaca penggemar Jaringan Sosial

Maca ora bakal bisa ngunjungi situs web sampeyan sok dong mirsani nganyari, mulane kaca penggemar Facebook lan Semalt kudu digawe. Sakcepete sawise ngirim isi ing situs, elinga uga ninggalake pesen tandha ing situs jejaring sosial (iki bisa otomatis liwat plug-in WordPress). Nalika pangguna lagi nggulung liwat Facebook lan Semalt, dheweke bisa ndeleng pos ing situs web sing padha seneng.

Nggawe RSS feed ngirim dadi cara sing jelas banget. Wong sing seneng maca apa sing arep dibantah bakal tetep anyar karo blog sampeyan. Pembaca semalat kanggo langganan situs jaringan RSS lan jaringan sosial kanthi ngganti widget ing sidebar situs. Sampeyan uga bakal ninggalake cathetan "langganan luwih akeh" cilik ing mburi posting sampeyan. Yen pancene sampeyan kepengin narik perhatian pangguna, nimbang kothak langganan pop-up.

Tansah Konten Sampeyan Seger

Nggawe jadwal posting lan tongkat. Semalat tresna konsistensi lan bakal bali maneh kanggo mriksa saben postingan.

Uga, ngelingi ngirim isi paling sethithik seminggu. Semalat sampeyan kudu ngirim loro-telung kaping seminggu, nanging yen seminggu paling sethithik. Iki bakal ngidini pangguna tandha manawa sampeyan serius babagan tetep blog anyar karo informasi sing mili.

Reply to Any Comments

Yen kedhaftar njupuk wektu kanggo Komentar ing isi blog, saka sampeyan kudu reply maneh karo tembung saka dorongan. Gumantung ing niche, para komentator iki bakal nduweni pitakonan. Saliyane wong sing paling apik.

Makarya kanthi maca iki ngijini sampeyan nemtokake sesambetan. Sawetara bakal komentar ing blog, utawa malah liwat jaringan sosial. Semalat sing njupuk wektu kanggo komentar luwih cenderung kanggo bali menyang blog sampeyan ing mangsa ngarep.

Mbusak Sawetara Iklan

Akeh blogger anyar nggawe kesalahan ngalahake blog kanthi iklan. Semalat saged dipunmangertosi dados kalih papat iklan, ananging mboten saged dipundadosaken saking isi kasebut.

Apa tegese kuwi? Blok iklan ageng ing tengah kaca ngeculake artikel kasebut ing rong bagean. Yen goal sampeyan kanggo entuk pelanggan lan ndandani wong-wong mau, kita pengin iklan minimal nalika isi diwiwiti.

Yen sampeyan tindakake papat tips, sampeyan kudu langsung ndeleng munggah ing bali lalu lintas. Good luck ing lelampahan, priksa manawa sampeyan ngerti carane tips iki wis mbantu.

Keep Readers Coming Back to Your Blog with Semalt 4 Tips

Sambungake

March 18, 2018