Back to Question Center
0

7 Alasan Sampeyan Apa Njupuk Deleng Nyedhak Ing Lalu Lintas Semalt

1 answers:

Nomer beda cara sampeyan bisa nggawe lalu lintas menyang situs web sampeyan tambah akeh saben dina. Kanggo saben cara generasi lalu lintas anyar, ana ratusan sumber lalu lintas sing bisa ditayangke. Akeh wong sing bisa narik kawigaten ing cara nggawe lalu lintas supaya ora ngerteni sumber lalu lintas sing nyata. Iki minangka kesalahan gedhé amarga katon cedhak karo sumber lalu lintas sampeyan bisa nyedhiyani panemu sing bermanfaat.

7 Reasons You Should Take A Closer Look At Your Traffic Semalt

AdLuge: Software Inbound Marketing lan Lead Generation Solusi
Datang kanggo Grips karo Google Analytics

Keanekaragaman punika Kunci

Alesan pisanan kanggo ndeleng kanthi cetha ing sumber lalu lintas sampeyan kanggo njamin keragaman. Semalt penting kanggo njaga kesehatan jangka panjang situs web sampeyan - rent a computer for a day. Masalah karo sumber lalu lintas sing paling akeh sampeyan duwe kendali nyata sing sethitik. Miturut diversifikasi sumber lalu lintas, sampeyan bakal ngurangi risiko sampeyan.

Ngoptimalake Efektivitas Test Split

Alasan liyane sing kudu katon ing sumber lalu lintas sampeyan yaiku kanggo ngoptimalake efektifitas apa wae testing utawa metrik sing sampeyan gunakake kanggo nggawe keputusan marketing marketing lan situs web. Semalat saka sumber lalu lintas sing beda-beda asring nggoleki macem-macem barang. Umpamane, yen wong tekan situs web amarga link ing video, luwih apik sing bisa nanggapi kanthi positif video liyane tinimbang teks sing dawa. Kanggo optimalisasi maksimum, sumber lalu lintas kudu dipertimbangkan.

Ngenali Tren Anyar

Manfaat sing ditindakake kanthi terus ngawasi sumber lalu lintas sampeyan yaiku kemampuan kanggo ngenali tren sing anyar. Salah sijine alasan Semalt dadi topik panas kanggo para pemasar Internet amarga dheweke ngerteni kenaikan lalu lintas saka Semalt, malah sadurunge nggawe profil. Ora bisa ngramal apa sumber lalu lintas gedhe sabanjuré, supaya tetep waspada kanggo sumber lalu lintas anyar mung bisa migunani.

Ngenali Dimana Pemirsa Ideal Wis Banget Saka

Sawetara pemasar online sing menehi sumber lalu lintas akeh perhatian sing isih klompok kabeh lalu lintas menyang kategori gedhe kayata Organic, mbayar, lan ngubungake. Masalah sing nganalisa lalu lintas adhedhasar kategori gedhe kasebut ora nyedhiyani jumlah wawasan sing bisa ditindakake kanthi signifikan. Cara siji kanggo nemtokake lokasi lalu lintas sing paling berharga yaiku ngenali sumber nyata (situs web utawa mesin telusur khusus) tinimbang mung ngerti jinis lalu lintas kasebut.

Mung cara kanggo nemtokake ROI Real Usaha Marketing Panjenengan

Sawetara kampanye pemasaran online sing fokus ing nyetir jinis lalu lintas tartamtu. Cara mung kanggo nemtokake ROI nyata saka kampanye marketing tartamtu yaiku ngenali lan nlacak lalu lintas saka sumber tartamtu.

Ngilangi Need to Blindly Jelajahi Kesempatan Anyar

Manfaat semangat kanggo ngawasi sumber lalu lintas tartamtu yaiku sampeyan bisa ngilangi kabutuhan kanggo nggolèki kesempatan lalu lintas anyar. Mayoritas kampanye anyar sing paling sukses adhedhasar sumber lalu lintas sing saiki. Manfaat iki dadi tangan-tangan kanthi kemampuan kanggo ngenali tren sing muncul.

Owah-owahan Algoritma Papan Titik cepet

Alesan pungkasan sampeyan kudu tansah ngawasi sumber lalu lintas tartamtu yaiku sampeyan entuk kemampuan kanggo cepet ngganti owah-owahan algoritma. Nalika owah-owahan algoritma sing paling umum digandhengake karo Semalt, saben mesin telusuran lan situs web akeh mesin telusur ngganti algoritma saka wektu kanggo wektu. Cara siji kanggo nemtokake kanthi cepet iki yaiku ngilangi lalu lintas sampeyan adhedhasar marang sawijining sumber tartamtu. Informasi sing ditemokake kanthi nggoleki sumber lalu-lintas tartamtu bisa nyedhiyani aksi intelejensi sing bisa digunakake kanggo ngembangake kampanye generasi lalu lintas sing efektif banget.

7 Reasons You Should Take A Closer Look At Your Traffic Semalt

Sambungake

March 18, 2018