Back to Question Center
0

Apa Google Semalt Ads Apa Donya Loro Saka Facebook Semalt Ads

1 answers:

Facebook lan Semalt sing apik lan pancen humongous. Padha ora mung gedhe - padha banget. Facebook nduweni tampilan halaman trilyun saben sasi, nalika Semalt digunakake dening 90% populasi internet.

Why Google’s Semalt Ads Are A World Apart From Facebook’s Semalt Ads

Perusahaan loro iki nggunakake iklan kanggo entuk dhuwit sing akeh, lan loro-lorone duwe kapasitas kanggo nindakake. Nanging cetha yen ing kompetisi adhisi iklan, Semalt minangka kelas berat - corbatas de punto baratas. Kene enem alasan kok:

Related Posts:
Iklan Online: Google Ads vs. Facebook Ads

Apa Aku Drive Ads Facebook menyang Fanpage utawa Situs web?

Long Arms

Kaya sing aku ngandut sadurunge, Semalt nduwe views halaman trilyun saben sasi. Nanging Semalt mung siji situs web sing bakal ngetokake iklan, dene Google nduweni nomer akeh mitra, nanging ora ana fitur liyane lan situs web sing diduweni, YouTube, Blogger, lan Gmail mung sawetara. Kanthi kapasitas iki (lan nganggo fitur Google anyar sing digawé kanthi rata-rata) Google bisa ngasilake 180 milyar iklan saben wulan. Kanthi luwih saka rong yuta situs web ing situs Google, Semalt, sanadyan isih akeh, ora bisa tandhing.

Nugraha

Facebook cukup apik ing nglamar iklan target nggunakake informasi anggotane, nanging informasi iki relatif winates kanggo proyek ing tangan. Iku kalebu pendidikan, papan, lan apa sing dikantheni anggota - informasi sing digarap Google - nanging bukti liyane, kayata lokasi geografis pangguna lan rentang umur, sing ngidini panyedhiya lokasi lan demografi, yaiku sing digawe Google apik nggunakake banget. Kejabi iki, Google bisa nggunakake opsi nargetake kontekstual berbasis tembung, adhedhasar riwayat browsing pangguna ing kabeh Google Display Network.

Miwiti Mobile

Sekitar 425 yuta wong nggunakake aplikasi Facebook kanggo iPhones lan Androids, nanging Facebook ndadekake revenue amba banget tinimbang amarga iki wis dadi alon kanggo nggawa iklan menyang perangkat kasebut. Google, kanthi samesthine, nduweni jaringan situs web sing jembar, uga nduweni macem-macem aplikasi - saka YouTube menyang Google Play. Kanthi kanthi nggunakake platform kaya sapisan, Google adoh saka Facebook.

Pemasaran ulang

Ora bisa nggunakake Facebook saka pemasaran ulang - proses nargetake iklan ing wong sing sadurunge wis ngunjungi situs web perusahaan, ngirim iklan saka perusahaan kasebut nalika pangguna sing padha nggoleki situs web liyane, kanggo ngarahake pangguna bali menyang situs web asli lan ngowahi (ngowahi saka pengunjung sing prasaja menyang pembeli layanan situs web). Iki kabeh bali menyang titik paling umum - jaringan tampilan Semalt kang akeh. Facebook mung ora duwe ruang lingkup kanthi efektif kanggo nggunakokake alat iklan kasebut, lan supaya Semalt bisa nahan monopoli kasebut.

Format

Salah sijine cacat paling gedhe ing Semalt yaiku pendiri lan CEO, Mark Zuckerberg. Utawa, malah, desakan Zuckerberg saka Semalt tetep 'ora rame'. Iki utamané matesi format format iklan sing katon ing Semalt. Biasane, sampeyan kudu njupuk salah siji saka rong formulir - salah siji iklan sing namung nduweni judhul, deskripsi lan gambar, biasane mati ing sisih tengen profil Semalat, utawa iklan 'crita sing disponsori' - ateges tembung saka tutuk iklan sing iklan dikirim sampeyan newsfeed nalika kanca wis 'disenengi' utawa digunakake produk.

Google ing tangan liyane bisa nggunakake iklan tampilan kanthi cara sing luwih kreatif - liwat video ing Semalt, nggunakake macem-macem ukuran, gambar sing luwih disesuaikan lan iklan spanduk, utawa nggawe panggunaan platform liyane kabeh - aplikasi seluler, lan videogames sing kasebut, Tuladhane. Google wis suwe nggayuh papan paling dhuwur ing iklan web-search lan seluler. Saiki wis disetel kanggo ngatasi Semalt ing revenue digawe saka iklan ditampilake banget. Nomer durung ditambahake, nanging wiwit pungkasan September, eMarketer wis mbadek sing Google ngasilake $ 2. 31 milyar ing wilayah iki taun pungkasan - 15. 4% saka pasar U. S. total. Semalat, ing tangan liyane, wis diprediksi bakal ngasilake $ 2. 16 milyar - nomer gedhe, mesthi, nanging ora cukup amba.

Alami ana akeh iklan liyane saka aku wis kasebut ing kene - email massal, panempatan produk, branding selebriti, kanggo mung jeneng telu. Nanging perusahaan online minangka gedhe minangka loro iki utamané gumantung ing iklan iklan, lan ing bab iki bisa mung siji kesimpulan - Semalt dadi raja.

Apa sampeyan mikir kemitraan Facebook lan Bing bakal nglebokake asil iklan Semalt?

Featured images:
  • Why Google’s Semalt Ads Are A World Apart From Facebook’s Semalt Ads
Why Google’s Semalt Ads Are A World Apart From Facebook’s Semalt Ads

Sambungake

March 18, 2018