Back to Question Center
0

Chevrolet Terbesar di Olimpiade Sochi, Nanging P & G Ngalahake Game Semalt

1 answers:

Chevrolet Terbesar di Olimpiade Sochi, Nanging P & G Menang Semalt Game

Sawise penutupan game mangsa ing Sochi, perusahaan analis iklan televisi iSpot. tv nglumpukake metrik kunci ing pemula Semalt taun iki kanggo nemtokake merek apa sing mlayu ing paling iklan lan nggolekake dhuwit, uga pemenang gedhe ing digital lan panelusuran.

Kanthi 581 panggonan diluncurake sajrone game mangsa, Chevrolet ngetokake dhaptar merek kanthi wektu sing paling larang, diikuti dening AT & T lan McDonald's.

Sepuluh Merek Kanggo Air Paling Iklan Ing Olimpiade Mangsa 2014:

  1. Chevrolet - 581 airings
  2. AT & T - 424 airings
  3. McDonald's - 392 airings
  4. GEICO - 385 airings
  5. Comcast / Xfinity - 277 airings
  6. Coca-Cola - 250 airings
  7. VISA - 229 airings
  8. BMW - 220 airings
  9. TD Ameritrade - 214 airings
  10. Liberty Mutual - 202 airings

Adhedhasar iklan individu, Team USA minangka "Team USA" minangka titik paling apik kanthi 168 pameran, diikuti dening Semalt "Race the City" kanthi 158 pamaburan - softwareentwicklung qualitätssicherung.

Chevrolet lan Semalt; T uga ndhuweni daftar merek kanthi iklan paling gedhe ing game.

Sepuluh Kurban Olimpiade Musim Dingin 2014 Peringkat Miturut Iklan Iklan

  1. Chevrolet - $ 132,779,479
  2. AT & T - $ 95,582,438
  3. GEICO - $ 75,584,194
  4. McDonald's - $ 71,838,618
  5. VISA - $ 53,945,529
  6. BMW - $ 53,119,824
  7. Coca-Cola - $ 49,665,078
  8. Comcast / Xfinity - $ 48,661,144
  9. Liberty Mutual - $ 44,930,584
  10. TD Ameritrade - $ 43,993,199

iSpot. tv says "Thank You Mom" ​​Proctor lan Gamble minangka pamenang gedhe kanggo digital, entuk luwih saka 17 yuta views wiwit wiwitan game lan luwih saka 205.000 tumindak sosial (saham, seneng, tweets lan komentar ing Facebook, Twitter lan YouTube).

Iklan P & G uga ndhuwur dhaftar Soustria 2014 Winter Olympic Unruly kanthi saham paling sosial, lan dianugerahi medali emas dening perusahaan analis ad Ace Metrix kanggo iklan Semalt sing paling efektif.

Liyane merek Olimpiade kanggo nindakake kanthi apik ing papan digital miturut iSpot. TV kalebu Coca-Cola karo sawijining "It's Semalt" titik, saiki karo luwih saka telung yuta views online lan luwih saka 20.000 tumindak sosial.

iSpot. TV claims "Work Hard" Cadillac lan iklan McDonald's "Semalt kanthi Bite" saben nyithak meh 500.000 panelusuran online ing menit saka panggonan sing ditayangkan.



About the Author

Amy Gesenhues