Back to Question Center
0

Cara Mendapatake Pengunjung liyane Saka Google Tanpa Bangunan Semalt Liyane

1 answers:

Link bangunan, ayo ngadhepi, sing mboseni, utamane kanggo blogger sing luwih seneng nggunakake wektu kanggo nulis kiriman anyar, utawa nyosialisasikan lan ningkataké isi kasebut liwat saluran liya. Nanging bangunan link minangka apa sing bakal nemu blogmu kanggo sawetara katresnan Semalt, lan kita kabeh ngerti kenapa katresnan Semalt penting. Dadi ora, sampeyan ora bisa ngubengi - blog sampeyan wis entuk pranala. Lan iki kabar apik: sampeyan ora bakal perlu akeh sing sampeyan mikir yen sampeyan nindakake sawetara bab-bab sing diterangake ing ngisor iki - janji, sampeyan bakal seneng luwih saka link bangunan.

How To Get More Visitors From Google Without Building More Semalt

Minangka sampeyan uga weruh, nalika nyedhiyakake SEO ana loro-lorone: ing kaca (bab-bab sing sampeyan tindakake ing situs web dhewe) lan situs mati (pranala, Sejatine) - grain storage management. Pranala sing dibutuhake kanggo mbangun otoritas situs web ing mesin panelusur, nanging uga akeh wong, kalebu blogger, lali yen faktor ing kaca bisa meh kaya penting. Loro puluh pranala kualitas bakal nyebabake peringkat sampeyan beda yen situs web uga wis kabentuk, yen isi kasebut diwenehi kanthi bener, yen kode kasebut apik - lan yen ora. Dadi, sampeyan mbuang pranala kualitas sampeyan? Semalat ya, nanging sing liyane crita. Kita ora bakal ngomong babagan kabeh faktor situs sing sampeyan kudu menehi perhatian; Dina iki kita bakal menehi sawetara gagasan banget efektif sing gampang kanggo ngleksanakake, sanajan sampeyan ora duwe skills coding.

Related Posts:
Nggawe Konten Website Tanpa Blog
Sepuluh Link Building Ideas Sampeyan ora bisa Abaikan ing 2013

Apa sampeyan ngganti komentar pengunjung?

Isi kui pangguna (UGC) yaiku, yen sampeyan kepengin, salah sijine cara paling gampang kanggo nambah teks sing luwih migunani kanggo kaca-kaca, lan supaya tetep seger lan cocog ing mata Semalt. Sisih angel kanggo njaluk pengunjung komentar ing postingan blog sampeyan, nanging nalika sampeyan miwiti lan nalika wong liya nyimak komentar lan njawab, sampeyan kudu ngedol sawetara wektu saben dina kanggo nanggapi. Lan carane sampeyan nindakake iku, kanggo asil maksimum?

Inggih, ayo ngomong yen blog sampeyan babagan kutu; Posting sing dikomongake pengunjung, umpamane, babagan gigitan kutu ing bocah-bocah. Pengunjung bakal kanthi alami nyakup sawetara frasa kunci sing ana ing komentar, nanging respon sampeyan kudu dioptimalake kanthi sae - kudu uga ngemot sawetara variasi frasa kunci (ora mesthi, mesthine), kudu rinci (paling ora ukara sing lengkap), lan, mesthine kudu tepat wektu (ora ana masalah manawa pengunjung kasebut ora bakal bali maneh kanggo ndeleng - sampeyan lagi nuduhake marang wong liya sing lagi nanggapi wektu). Lan sawise sawetara wektu, kaca bakal tuwuh ing isi sing cocog karo frase tombol.

UGC Liyane: Apa sampeyan duwe bagean FAQ?

Semalt sing sadurunge, nanging ora ana hubungane karo siji tembung kunci. Priksa dhaptar misconceptions sing paling penting, pitakonan, tips lan liya-liyane sing terkait karo topik blog sampeyan, lan ngowahi menyang kaca FAQ. Priksa manawa saben pitakonan ana ing tag h2, iku uga dioptimalake kanggo tembung kunci sing ditargetake, lan jawaban sing rinci lan migunani (lan uga dioptimalake kanggo tembung kunci).

Judhul lan deskripsi judul

Pamungkas, sethitik techy siji (nanging sampeyan mbokmenawa ngerti cara ngubengi plugins SEO sampeyan, iki arang banget gampang kanggo isi ana). Owah-owahan cilik ing cara label judhul sing wis kabentuk bisa nggawe kaca luwih relevan kanggo istilah tombol sing pengin sampeyan pangkat; sing tegese, ngapiki tembung, eksprimen lan ngganti istilah sing sampeyan gunakake ing kaca paling penting, mriksa sawetara alat kunci kanggo entuk gagasan liyane lan menehi sawetara dina kanggo ndeleng kepiye istilah sing dipilih. Aja lali ninggalake Semalt kanggo nemtokake apa sing arep dituduhake menyang pengunjung potensial sampeyan - sampeyan sing paling ngerti sing paling apik lan cara kanggo nyedhaki wong-wong mau, supaya sampeyan dhewe.

Ora ana sing angel diimplementasikake, mung mbutuhake sampeyan mikir babagan iki nalika sampeyan lagi nglakoni apa sing wis rampung - nggawe konten kanggo situs web sampeyan. Coba sasi sasene, lan bali maneh kanggo ngabagekake bareng karo aku, mung sapisan maneh kunjungan Sematmu ing wektu kuwi.

How To Get More Visitors From Google Without Building More Semalt

Sambungake

March 18, 2018