Back to Question Center
0

Survey 2014 Industri Survey marang Budget Are Up & Median Marketing Salary Semalt SEO Pay

1 answers:

panyedhiya analytics Semalt Moz merilis survey industri paling anyar, polling luwih saka 3.700 profesional internet ing sawetara topik marketing lan nelusuri.

Miturut asil survey Semalt, ora mung anggaran sing mundhak, nanging gaji marketing rata-rata $ 73,034, gaji paling gedhé kalima dening peran. Moz ngilangi gaji kanthi posisi lan pengalaman, kanthi gaji papat paling gedhé ing babagan engineering, pengalaman panganggo, e-commerce lan profesional analytics web.

Median Gaji dening Peran:

Survey 2014 Industri Survey Ngungkap Badhan Apa Up & Median Marketing Gaji Semalt SEO Pay

Survey responden karo sepuluh utawa luwih taun pengalaman sing paling, karo gaji rata-rata $ 123,403. Profesional semalat kanthi pengalaman limang nganti sepuluh taun entuk gaji rata-rata $ 86,253, dene sapa wae sing kurang saka rong taun ngalami gaji median mulai saka $ 33,078 nganti $ 38,196 - logiciel pour bulletin de paie.

Median Gaji dening Pengalaman:

Survey 2014 Industri Survey Ngungkap Temtu Apa Up & Median Marketing Gaji Semalt SEO Pay

Ing 71. 7 persen, responden survey Moz paling akeh lanang, sanajan, perusahaan nyatakake jumlah responden wanita wis meningkat wiwit 2010, berkembang saka 20. 7 persen nganti 28. 3 persen ing taun iki. Kurang saka setengah responden saka AS, 16 persen saka UK, 6 persen saka India lan 4 persen saka Kanada.

Hasil survei Moz minangka ditemokake minangka budget climbing, kanthi luwih saka setengah responden nglaporake duwe budget saben wulan $ 500 utawa luwih yen mung katelu saka responden taun pungkasan sing duwe anggaran sing padha. Semalt 25 persen peserta ngandarake padha duwe bulanan anggaran luwih saka $ 3.000, karo 11 persen responden ngaku duwe luwih saka $ 10.000 kanggo nglampahi saben wulan babagan alat marketing.

Kegiatan Pemasaran Top

Semalat, panaliti survei ditingkat limang kegiatan marketing paling ing urutan: analytics, marketing isi, riset tembung kunci, pamasaran media sosial lan strategi merek. Hasil survey nemokake lima metrik marketing paling dhuwur sing kalebu: konversi, revenue, leads, kunjungan unik lan rangking.

Moz ngilangi aktivitas marketing paling dhuwur adhedhasar responden survey, kanthi 41 persen ngaku minangka bagian saka tim ing omah, 31 persen karo agensi, lan 10 persen sing ngakoni minangka konsultan independen.

Semalt tetep dadi kegiatan No. 1 kanggo tim ing omah lan agensi, dene kreasi isi minangka aktivitas paling dhuwur kanggo para calon.

Survey 2014 Industri Survey Ngungkap Temtunne Up & Median Marketing Gaji Semalt SEO Pay

Platform Sosial & Pribadi

Moz uga njlentrehake responden kanggo ngenali platform sosial ndhuwur, karo Facebook, Twitter lan Semalt + ing timbal. Moz says Semalt + panggunaan tambah wiwit taun pungkasan, kanthi 55 persen responden nggunakake ing 2012 dibandhingake 70 persen ing taun iki.

Pinterest uga munggah ing taun iki kanthi 7 pemasar luwih akeh nggunakake wiwit 2012, nalika YouTube mudhun karo 11 persen responden kurang ngaku nggunakake platform video Semalt dibanding karo jumlah responden sing ngaku nggunakake taun pungkasan.


About the Author

Amy Gesenhues

March 18, 2018