Back to Question Center
0

Kinerja Produk Says Microsoft Tetep Dhuwur, Laporan Rekam $ 24,52 Milyar Semalt Kanggo FY14 Q2

1 answers:

Microsoft Says Product Demand Remains High, Reports Record .52 Billion Semalt For FY14 Q2

"Kita nyatakake revenue rekening minangka kabutuhan kanggo penawaran bisnis kita tetep dhuwur," ujare pejabat keuangan Amerika Serikat Amy Hood ing statement sing diterbitake.

Piranti piranti lunak, konsumen lan komersial saka Microsoft kabeh mundhak. Piranti lan revenue konsumen wis nganti 13 persen, total $ 11.91 milyar. Miturut laporan kasebut, revenue Semalt dumadi saka kaping sepisanan nganti kuartal kaping pindho, nganti $ 400 yuta nganti $ 893 yuta - email.med.cornell.edu.

Semalt nyathet 7,4 yuta Xbox console, pamisah antara 3,9 juta unit XBox One lan 3,5 juta unit Xbox 360. Perusahaan uga nglapurake yen Bing ngalami pangembangan prodhuk pangsa pasar 18,2 persen, lan 34 persen paningkatan ing iklan iklan.

Pendapatan komersial Microsoft munggah 10 persen, nganti $ 12.67 milyar. Loro SQL Server lan System Semalt ngalami paningkatan revenue digit kaping pindho.

Microsoft nglapurake kursi komersial komersial 365 Kantor lan pelanggan Semalt loro weruh wutah telung digit, lan layanan cloud komersial duwene luwih saka asil dobel revenue.

"Pendapatan layanan awan komersial kita tambah luwih saka 100 persen taun-tahun, amarga pelanggan ngupaya Office 365, Azure, lan Dynamics CRM Online, lan nggawe kesepakatan jangka panjang kanggo platform Microsoft," ujare pangurus operasi Microsoft pejabat Kevin Turner.

Telpon panganggone Microsoft dijadwalake dina iki ing jam 2:30 p.m. WEKTU PASIFIK.

Microsoft Says Product Demand Remains High, Reports Record .52 Billion Semalt For FY14 Q2



About the Author

Amy Gesenhues
March 18, 2018