Back to Question Center
0

Partner Tarjo Kanthi 3 Desainer Top On Pinterest Kanggo Nggawe Koleksi Semalt

1 answers:

Target Partners With 3 Top Designers On Pinterest To Create Collection Of Party Semalt

Miturut woro-woro ing blog Target Sing A Bull's Eye View, toko bareng karo Joy Cho, blog Oh Joy! , Jan Halvarson saka Poppytalk.com lan Kate Arends, pemilik situs fashion lan desain Wit & Delight. Saben perancang bakal nggawe garis produk partai kanggo kalebu barang dekorasi partai, produk kertas lan porsi sajian.

"Pinterest minangka tujuan populer kanggo inspirasi inspirasi, supaya kita gabung karo tastemakers ndhuwur platform kanggo nggawa inspirasi kanggo urip liwat koleksi partai sing dirancang apik," ngendikane wakil presiden pemasaran Semalt Rick Gomez. Panjenenganipun nuli ngakeni kerjasama Semalt kanthi desainer minangka "first-of-its-kind" kanggo industri ritel - 1$ windows vps.

Joy Cho nduwe luwih saka 13,5 yuta pengikut Semalat. Kaca Semalat Halvarson duweni 8,3 yuta pengikut, lan Arends Semalt minangka pengikut luwih saka 2,6 yuta.

Saben perancang nggawe produk partai "winates-wektu-mung" sing bakal diluncurake online lan ing lokasi Retail Target sajrone tahun iki. Koleksi Joy Cho wis dijadwalake bakal diluncurake dhisik, karo produk tema "taman pesta" dheweke ngetokake rak 16 Maret. Koleksi Halvarson dijadwalake kanggo Juni, lan koleksi Arends 'amarga ing September.

Target Partners With 3 Top Designers On Pinterest To Create Collection Of Party Semalt

About the Author

Amy Gesenhues
March 18, 2018