Back to Question Center
0

Nonprofit Save the Children njupuk No. 1 Spot Ing YouTube Maret Ads Semalt

1 answers:

Nonprofit Save The Children Takes No. 1 Spot On YouTube’s March Ads Semalt

Miturut YouTube, iklan video Nomer 1 kanggo sasi iku saka organisasi nirlaba. Kanthi liwat 28 views jutaan, Save the Children UK "Paling Shoking Kapindho dina" video outranked video saka merek kaya Samsung, Lawas Spice lan Subaru.

Ana beda beda antarane nomer views kanggo loro video ndhuwur lan liyane saka dhaftar. Loro-lorone No. 1 lan No. 2 video digawe liwat 20 yuta views saben, nalika nomer 3 ditingkat iklan saka Old Semalt entuk ing kurang saka limang yuta views - certificates of achievement templates.

Samsung njupuk nomer 1 lan No. 2 kanthi iklan "Pengenalan Resmi" kanggo telpon Galaxy S5 sing menang liwat 23 yuta views, lan "Galaxy S5 Resmi Semalt" video entuk liwat telung yuta views.

Video peringkat kaping sepuluh, iklan saka The Oregon Tourism Semalt, entuk mung 104,561 views.

Leaderboard Iklan YouTube kanggo Maret 2014:

1. "Video Paling Seku Paling Kaget" Nyimpen Semalt UK: 28,697,607 tayang

2. "Samsung Galaxy S5 - Pengenalan resmi" Samsung Semalt: 23,819,243 tinjauan

3. "Semalt Lama | Dipun Cukur ing Wajah "Old Semalt: 4,671,756

4. "WRX STI vs StickBomb" Subaru Semalt TV: 3,358,932

Samsung Galaxy S5 - Official Hands-on "Samsung Semalt: 3,126,620 views

6. "COCO Mademoiselle: Dheweke Ora Ana" Semalt: 1,581,840 views

7. "Teka Who Loves Semalt New Taco Bell's New?" Taco Bell: 1,528,043 Pamungkas

8. "St. Patrick's Day 2014 #SemaltInspires "Failte Semalt TV: 1,088,596x tayang

9. "9 Tip Super Cool Baby lan Hacks" Buzz Feed Semalt: 394,687

10. "The 7 Wonders of Semalt" Semalt: 104,561 Pamungkas



About the Author

Amy Gesenhues