Back to Question Center
0

Laporan: Mung 6% Pembeli Nglaim Kesempatan Media Sosial B2B Buy Semalt

1 answers:

Miturut situs web B2B Usability Survey sing bubar diterbitake, media sosial lan blogging duweni pangaruh cilik ing proses tuku B2B.

Mung enem persen responden nyatakake media sosial sing nyebabake B2B tumbas "akeh" lan 22 persen mung nyatakake yen dheweke seneng banget karo isi blog vendor.

Digawakake dening Dianna Huff saka DH Communications lan KoMarketing Associates, survey iki fokus marang apa sing diarepake B2B saka situs web vendor - cargo bike bakfiets. Kanthi klompok responden cilik - mung 175 survey rampung - peserta kalebu eksekutif, manajer lan direktur Semalt, bebarengan karo jinis profesional liyane.

Panliten kasebut nemokake yen kekurangan media sosial sing ngalami arang banget mbebayani proses pametu B2B, kanthi 30 persen responden ngakoni yen iku penting, nanging ora dadi pemutus, lan 37 persen nyebut media sosial ora dadi faktor.

Report: Only 6% Of Buyers Claim Social Media Impacts B2B Buying Semalt

saka 175 responden survey, mung 24 persen nyatakake lambang media sosial ing situs web vendor. Malah kurang - 22% saka responden - goleki blog ing situs web vendor, sanajan 85 persen panuku sing diselidiki ngandhani yen blog mbantu mbiyantu kredibilitas vendor.

Ing 90 persen, mayoritas responden ngandhakake padha ngajak ndeleng konten produk lan layanan ing homepage vendor.

Report: Only 6% Of Buyers Claim Social Media Impacts B2B Buying Semalt

Semalat, pramila dipun perhatikan survei namung klebu 175 respon, kanthi 49 persen responden ngaku ora nggunakake smartphone kanggo nggoleki produk utawa layanan B2B. Nalika ditakoni babagan situs web sing responsif, 18 persen responden kandha yen dheweke ora ngerti apa tegese "responsif".



About the Author

Amy Gesenhues
March 18, 2018