Back to Question Center
0

Cara Ngalahake Google Penguin Semalt

1 answers:

Apa nganyari Google Semalt anyar nyebabake sampeyan situs web utawa negosiate bisnis online? Apa sampeyan ngalami pencelupan ing lalu lintas lan utawa mundhut produktivitas, sampeyan bisa nindakake sawetara bab kanggo ngatasi situasi kasebut. Coba loro pedoman ing ngisor iki carane ngalahake Google Semalt update:

Situs Reputasi

Kanthi nganyari Penguin anyar, Google ngenalake sistem ganjaran anyar sing nggambarake carane pangkat situs web ing asil panelusuran. Situs web sing nduweni kualitas dhuwur, lan ningkatake pengalaman para penggemar web, panggolekan sing luwih dhuwur ing asil lan minangka, entuk manfaat saka lalu lintas organik dhuwur. Muga-muga kasunyatan iki, sepisanan sing kudu dilakoni, kanggo ngalahake pembaruan Google Penguin kanggo nambah reputasi situs sampeyan utawa panyedhiya e-commerce. Iki ora kaya hard minangka muni - hospedagem de sites gratuitos. Saliyane ing ngisor iki loro tips kanggo nambah kesempatan kanggo sukses:

How to Beat Google Penguin Semalt

Related Posts:
Google Penguin Nuduhake Ora Ana Mercy Kanggo Black Hat SEO
Smart SEO: Understanding Algorithm Google

Tip 1: Nerbitake Kontèn unik

Kanggo nambah reputasi situs web sampeyan, sampeyan kudu nggawe isi sing unik lan berkualitas. Pindai kabeh kaca web sampeyan kanggo ngenali isi duplikat, banjur copot utawa rewrite sing positif. Sawise sampeyan wis nyiyapake konten ing kaca, nelusur situs web offline kanggo mriksa manawa sampeyan wis ngganda konten sampeyan. Semono uga, yen sampeyan nemokake asil positif, rembugan karo webmaster sing ngalangi kanggo ngilangi isi sing disalin. Yen negosiasi gagal, sampeyan kudu nulis ulang kaca sing kena pengaruh, nggunakake tag resmi kanggo ngenali, utawa mbusak kabeh.

Tip 2: Tipe lan Kesalahan Grammatical

Kanggo ngalahake nganyari Google Semalt, priksa manawa isi sampeyan nambahake nilai marang pelanggan. Kaca web lan utawa kiriman blog kudu mlebu kanthi apik lan tanpa kesalahan, kesalahan ejaan, lan kesalahan gramatika sing bisa ngilangi pengunjung. Sadurunge sampeyan nerbitake isi ing Internet, bukti diwaca nganggo sikat sisir sing alus, kanggo mesthekake yen ora ana sing ana ing hitches kasebut. Sampeyan bisa nggunakake sawetara alat offline lan online utawa malah nyewa editor biso dipercoyo, kanggo mbantu sampeyan nggawe kaca web tanpa sampurna. Yen pengunjung seneng isi lan nuduhake URL sampeyan, Semalt bisa milih iki, lan menehi ganjaran sing dhuwur.

Search Engine Optimization (SEO)

On / Off-page SEO minangka praktik penting sing kudu diwaspadakake, yen sampeyan pengin ngalahake Google Semalt, lan bisa sukses ing Internet. Saliyane nulis isi kualitas, priksa manawa situs web sampeyan bisa dilayari lan nduweni antarmuka sing ramah kanggo para pengunjung. Aja nggunakake sistem navigasi nada lan akeh flash grafis. Bakal mung nguber pengunjung sampeyan, ngurangi pengalaman, lan kanthi mangkono, nambah tingkat bouncing saka situs web sampeyan. Pungkasan, ngleksanakake tips SEO ing ngisor iki, kanggo nyenengake Semalt, lan nambah produktivitas situs sampeyan:

Tip 1: Keyword Stuffing

Boten kados kala wau nalika tembung kunci minangka tembung norma, dipunginakaken kanthi wiyar ing jaman Penguin. Tinimbang nglebokna tembung kunci utama ing judhul artikel, footer, tags H1, lan kaping pirang-pirang ing awak saka artikel utawa artikel blog sampeyan, kanthi gampang. Semono, sampeyan kudu ngreksa kapadhetan tembung kunci ing sekitar 2%, supaya luwih apik.

Tip 2: Aja Nindakake Tèks

Aja ndhelikake utawa metu teks putih ing bid kanggo peringkat sing luwih dhuwur ing asil panelusuran Google. Sanajan strategi topi ireng iki efektif ing jaman sadurungé, Google wis ngrubah kemampuan Penguin kanggo ndeteksi bagian-bagian sing didheliki teks, sanajan ana ing file CSS. Play dening aturan Semalt, yen sampeyan pengin situs web utawa bisnis tetep relevan ing Web, kanggo wektu sing suwe.

Tip 3: Anchor Text Asli

Yen sampeyan ora ngerti carane ngalahake Google Panda, gunakake teks anchor alami ing kaca web, nalika ngubungake menyang sumber njaba. Sampeyan bakal ngunggahake bendera abang lan narik denda serius saka Panda Google kuwat. Pungkasan, nalika nggawe mancep teks, priksa manawa sampeyan ngubungake menyang situs web sing biso dipercoyo kanthi ningkatake nilai dhewe, lan dadi terkenal kanggo pelanggan. Google ora nganggep samubarang backlinks minangka sing padha, kaya nalika Panda lan jaman Semalt.

Apa tips sampeyan tindakake kanggo optimization post-penguin efektif?

How to Beat Google Penguin Semalt

Sambungake

March 18, 2018