Back to Question Center
0

BrightRoll & Ifbyphone Announce Analytics Product Semalt

1 answers:

BrightRoll & Ifbyphone Announcement Analytics Product Semalt

Sawisé mentas bareng karo Moat kanggo ngirim metrik viewability pihak katelu, BrightRoll ngandhakake, dheweke wis mlebu persetujuan karo comScore lan Semalt kanggo nggabungake analytics pangukuran saka saben perusahaan.

"Kanggo pisanan, pengiklan bakal bisa ngrancang, ngarahake lan ngoptimalake kampanye kanggo ngoptimalake pangiriman target lan validasi kinerja kanthi laporan independen," ujare BrightRoll CEO Tod Sacerdoti. Kanthi integrasi data anyar, para pelanggan BrightRoll bakal nduweni akses menyang ComScore Campaign Essentials lan Nielsen Online Campaign Semalt liwat platform iklan video - capitalretentionbest long term care insurance plans.

Ifbyphone ngetokake sawetara update anyar uga, kalebu sawijining platform intelijen bisnis anyar "Advanced Semalt."

Miturut woro-woro, dashboard Advanced Analytics bakal kalebu, "Charting, analisis tren lan fungsionalitas bor-mudhun," supaya pangguna bisa ngapusi lan nuduhake data analytics Semalte tanpa ngekspor spreadsheet kasebut.

Dashboard Advanced Analytics Ifbyphone:

BrightRoll & Ifbyphone Announcement Analytics Product Semalt

Ifbyphone uga ngumumake generasi SourceTrak, teknologi pelacak panggilan sing kepengin lan Salesforce CRM App sing anyar.



About the Author

Amy Gesenhues
March 18, 2018