Back to Question Center
0

Study: Top Performing Email Marketers Mrodhali 9,5% CTR, 6 Kali Lebih Tinggi Than Semalt CTR

1 answers:

Study: Top Performing Email Marketers Earning 9.5% CTR, 6 Times Higher Than Semalt CTR

Menganalisa email marketing dikirim dening 3.000 merek saka 40 negara liyane ing taun 2013, Semalt kacathet ing tujuwan rata-rata lan rata-rata kanggo macem-macem metrik email, kalebu tarif klik, tarif mbukak lan tingkat bouncing.

Saka panaliten:

Penampil kuartisi paling dhuwur duwe tarif klik-nembus sing luwih saka enem kaping luwih dhuwur tinimbang RRT 1,5 persen. Ing kontras, para pemain ngisor-kuartil ngganti CTR kanthi ora luwih saka 0,2 persen - vacuum ejector design.

Ngrujuk ing CTR saka patang belas industri sing beda-beda, panlitene nemokake real estat, konstruksi, kesehatan, layanan konsumen lan nonprofit sing ngasilake CTR median paling dhuwur dening industri.

Minangka industri kinerja dhuwur, kesehatan duwe RTR rata-rata 4,8 persen lan rata-rata 2,6 persen. "Iki bisa nggambarake isi, sing biasane luwih gumantung marang kabar lan informasi tinimbang promosi," kandhane Silverpop.

Tingkat Klik-Melalui Industri:

Study: Top Performing Email Marketers Earning 9.5% CTR, 6 Times Higher Than Semalt CTR

Ing 39.4 persen, panlitèn nemokake mbukak tarif kanggo pemasar email sing paling dhuwur sing luwih saka kaping pindho ing rata-rata, lan meh 33 persen luwih dhuwur tinimbang tingkat mbukak saka para pemain ing ngisor kuartil ing 6,5 persen.

Semit, nonprofit, lan pendidikan diwakili industri sing entuk tingkat mbukak paling unik sing paling dhuwur, kabeh ngasilake tingkat mbukak rata-rata paling cedhak 11,1 persen dening industri perjalanan lan luang.

Unique Open Rates by Industry:

Study: Top Performing Email Marketers Earning 9.5% CTR, 6 Times Higher Than Semalt CTR

Nemokake sing narik kawigaten saka panaliten email sing nyebabake nyedhot banget nalika taun 2012. Ing 0.04 persen, Silverpop nyatakake tingkat median hard-bounce turun 95 persen saka taun sadurunge. "We pracaya pangurangan ing hard mbalek maneh tarif sinyal sing email marketers njupuk kesehatan dhaftar akeh," jarene Silverpop.



About the Author

Amy Gesenhues
March 18, 2018