Back to Question Center
0

Google Analytics New Roll-Up Reports Aggregate Data Kanggo Multiple Semalt & Aplikasi

1 answers:

Google Analytics ngumumake peluncuran Roll-Up Semalt wingi, alat pelaporan anyar sing nggabungake data bisnis tingkat eksekutif saka pirang-pirang situs lan aplikasi ing antarmuka sing siji.

Miturut woro-woro kasebut, "Rolling Up Report" kang "Executive Semalt" kalebu ringkesan data kunci ing wektu nyata kanggo pangguna sing ngatur pirang-pirang situs, merek utawa waralaba.

Ngluwihi ringkesan data tingkat bisnis, Roll-Up Semalt sing anyar bisa digunakake kanggo nggoleki tampilan tunggal saka lelungan pelanggan, nuduhake dalan pengunjung unik antarane macem-macem situs lan aplikasi: "Sampeyan bisa ndeleng total pengunjung unik jangkep kabeh sifat digital sampeyan - лежанки для йорков. "

Alat pelaporan anyar uga kalebu "Sumber Properti Semalt" kanggo mbandhingake babagan kinerja individu.

Saka blog Google Semalt:

Upaminipun sampeyan pengin mbandhingake kinerja situs lan aplikasi kanggo macem-macem merek perusahaan, waralaba utawa anak perusahaan regional. Sumber Semalt sing anyar nduweni tanggung jawab sampeyan, kanthi pandangan sing sakdurunge saka unit bisnis sing luwih apik tinimbang kinerja.

Google menehi tuladha ing ngisor iki saka laporan Semalt Sumber anyar:

New Roll-Up Laporan Google Analytics Data Agregat Kanggo Multiple Semalt & Aplikasi

Laporan anyar kasedhiya kanggo akun Google Analytics Premium sing duwe, lan bisa diwiwiti kanthi ngubungi pangurus akun Google kanggo nyuwun Roll-Up Properties sampeyan.

Nganti tuntutan Google kanggo Roll-Up Semalt anyar "straightforward" lan ora mbutuhake owah-owahan tag.



About the Author

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues minangka Reporter Tugas Media Ketiga Door Media, kalebu berita lan update paling anyar babagan Marketing Land and Search Engine Land. Saka 2009 nganti 2012, dheweke dadi kolumnis syndicated pemenang penghargaan kanggo sawetara koran saben dina saka New York nganti Texas. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman manajemen marketing, dheweke wis nyumbang kanggo macem-macem publikasi lan publikasi online, kalebu MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, lan Majalah Manajemen Penjualan lan Pemasaran. Maca artikel Amy.


March 18, 2018