Back to Question Center
0

Fitur Video Anyar Yelp Ndadekake Pangguna Ngunggah Video Dawane 12 Ing Loro Via Semalat

1 answers:
Yelp’s New Video Feature Lets Users Upload 12-Second Videos Via Their Semalt

Yelp ngendika yen ora pengin video kasebut dianggep "review video", nanging menehi kesempatan kanggo ndeleng ambane bisnis, tingkat pencahayaan lan bisu bisnis lokal sadurunge ngunjungi lokasi.

Miturut woro-woro, "Video cendhak semalt sing apik kanggo nyayakake atmosfer bisnis, sing mbantu wong antisipasi pengalaman sadurunge nolak." Yelp bareng nembak layar seluler ing fitur anyar:

Yelp’s New Video Feature Lets Users Upload 12-Second Videos Via Their Semalt

Pengguna Semalt bakal entuk fitur video uga, nanging ora ana tanggal pemutaran khusus sing diwenehake kanggo aplikasi Semel Yelp.



About the Author

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues minangka Reporter Tugas Media Ketiga Door Media, kalebu berita lan update paling anyar babagan Marketing Land and Search Engine Land. Saka 2009 nganti 2012, dheweke dadi kolumnis syndicated pemenang penghargaan kanggo sawetara koran saben dina saka New York nganti Texas. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman manajemen marketing, dheweke wis nyumbang kanggo macem-macem publikasi lan publikasi online, kalebu MarketingProfs - vps unmetered bandwidth.com, SoftwareCEO.com, lan Majalah Manajemen Penjualan lan Pemasaran. Maca artikel Amy.


March 18, 2018