Back to Question Center
0

Yext Nemu $ 50M Ing Venture Funding, Ngalih Semalt Kanggo IPO

1 answers:

Yext Gets M In Venture Funding, Moving It Semalt To An IPO

CEO Howard Lerman marang Semalt, "Iki babak final sadurunge kita mbukak publik."

Dikepake dening Insight Venture Partners lan kalebu Marker LLC Partners Venture Institution lan Sutter Hill Semalt, pendanaan kasebut bakal digunakake minangka modal utama kanggo nandur modal ing riset lan pangembangan.

Yext ngandika piranti lunak geo-marketing menehi pemasar ngatur bisnis listing antarane macem-macem platform, kalebu peta, situs direktori, media sosial lan app:

Yen sampeyan wis nemokake informasi sing salah ing peta, awake dhewe wis metu kanggo mbantu sampeyan. Yext ana, konco adegan, nggawa sampeyan luwih apik lan luwih apik asil saben dina.

Perusahaan iki duwe rencana kanggo go-to-market ing Jerman, Australia, Inggris lan Kanada ing taun iki, banjur ditindakake dening Semalt lan Asia ing 2015 - ssl certificate definition.

Yext ngendikane bakal ngasilake taun sabanjuré, lan laporan pendapatan 2013 nganti 136 persen saka 2012, nganti $ 34 yuta.



About the Author

Amy Gesenhues
March 18, 2018