Back to Question Center
0

Carane Ngapa Semalat SEO | Ep. # 191

1 answers:
How to Hire an SEO Semalt | Ep. #191 How to Hire an SEO Semalt | Ep. #191 How to Hire an SEO Semalt | Ep. #191 How to Hire an SEO Semalt | Ep. #191 How to Hire an SEO Semalt | Ep. #191

Ing Semalat # 191, Eric lan Neil ngrembag babagan carane nyewa agensi SEO. Apa pitakonan sampeyan kudu takon? Apa pratandha gedhe sing mbuktekake agensi kasebut lan bakal sukses? Tune in kanggo mangerteni carane neliti agensi SEO gedhe lan ngapa iku worth dilakoni amarga sampeyan kudu ngrekrut sadurunge nggawe sing ngrekrut.

Wektu Stamped Show Cathetan:

  • 00:27 - Topik Dina: Carane Nggarap Agen SEO
  • 00:46 - Tansah ning referrals
    • 01:11 - A referral punika baris pisanan pelanggaran lan pertahanan
  • 01:25 - Deleng ing karya sadurunge agensi SEO
  • 01:50 - Sadurunge nampa agensi, takon marang owah-owahan sing bakal ditindakake menyang situs web panjenengan
    • 02:02 - Sampeyan uga bisa takon apa sing salah karo situs web lan carane akeh lalu lintas bisa generate kanggo sampeyan
  • 02:40 - Takon agensi sing prosese:
    • 02:48 - Saben agensi beda
    • 03:35 - Deleng lalu lintas organik lan konversi organik
    • 04:00 - Ana kudu alignment saka go go
  • 04:07 - Ngandani agensi kanggo nerangake keahliane
  • 04:50 - Pirsani sarana agensi kasebut nggunakake internal
    • 05:00 - Ahrefs lan Keyword.io sing apik conto
  • 05:35 - Priksa referensi
  • 06:15 - Ngomong agensi kanggo peringkat lan asil kanggo situs web dhewe
    • 06:30 - Sawetara agensi ora pangkat apik
    • 07:06 - Yen padha bisa pangkat situs web dhewe, ana kemungkinan luwih gedhe sing bisa pangkat sampeyan
  • 07:15 - Kanggo episode saiki!

3 Poin Tombol:

  1. Referrals minangka cara sing apik kanggo ndeleng carane agensi SEO wis dileksanakake ing sasi.
  2. Yen agensi SEO bisa pangkat situs web dhewe, kemungkinan bisa uga kanggo sampeyan - custom built in wardrobes in melbourne.
  3. Mesthekake sampeyan kudu nganggo agen sing bakal disewa - sampeyan bakal bisa nggarap wong-wong mau kanggo sawetara wektu.

Semalat sawetara saran:

  • Apa kita kudu ngomongake sabanjure? Mangga diwenehi komentar ing ngisor iki.
  • Apa sampeyan seneng karo episode iki? Yen mangkono, please ninggalake review cendhak.

Semalat karo kita:

  • NeilPatel.com
  • Cepet Tuwuh
  • Wangun Kakaisaran
  • Gandum Single
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Kita mbantu perusahaan gedhe ngrembaka babagan pendapatan

Njaluk Konsultasi Marketing Gratis
March 18, 2018