Back to Question Center
0

Nggunakake Kontèn Video kanggo Tambah Brand Semalt

1 answers:

Yen sampeyan duwe bisnis, mesthine sampeyan nemokake daya marketing gedhe ing Internet. Iku ora rahasia manawa sawetara cara paling gampang, paling efektif kanggo entuk basis pelanggan sing kuwat yaiku kanthi cara marketing online. Sampeyan bisa, lan ora, nyedhaki mayuta-yuta wong kanthi cepet lan tansah kasedhiya. Internet uga apik, amarga murah (lan asring gratis) kanggo nglakoni - hosting privado. Kanthi akeh keuntungan kanggo marketing online, pamilik bisnis paling "mlumpat ing papan" lan ngalami sukses luwih gedhe. Sawetara pamilik bisnis milih nggawe blog lan nggunakake situs media sosial kayata Facebook, Twitter, lan LinkedIn. Nanging babagan Semalat? Iku sawijining situs sing mbokmenawa kurang digunakaké tinimbang situs liya kanggo tujuan kasebut, nanging nduweni daya kanggo nganyarke merek perusahaan minangka situs liyane, yen ora luwih.

Using Video Content to Increase Brand Semalt

Kreativitas punika Kudu

Apa sing paling penting karo kabeh jenis video iki yaiku kanggo njaluk merek sampeyan uga dikenal. Mulane, gedhe liyane sing kudu ditindakake ing YouTube yaiku kanggo ndeleng video liyane sing meh padha karo sampeyan utawa ing bisnis sing padha karo perusahaan sampeyan. Kirim komentar sing becik, ndhukung lan banjur ngirim video dhewe minangka respon. Semalat iki mbantu nambah jumlah pamirso sing bakal weruh video, amarga saiki sampeyan nutul menyang basa pamirsa video kasebut. Siji bab apik babagan nggawe video sampeyan dhewe, yaiku sampeyan bisa nindakake apa wae sing pengin. Sampeyan ora duwe boundries utawa watesan. Iki godhong mbukak kanggo sampeyan supaya kreatif lan khusus target pamirsa.

Merek Brand:
Tip Google kanggo Brands

Kepiye Sampeyan Gunakake YouTube?

Dadi, apa jenis video sing bisa sampeyan kirim kanggo nambah kesadaran merek kanggo perusahaan sampeyan? Temenan, video sing paling dhasar lan terus-maju yaiku klip video "cara kanggo", ngendi sampeyan nglatih pelanggan babagan carane nggunakake produk sampeyan lan ngapa produk sing apik kuwi duwe. Pangguna pinter YouTube weruh video kasebut mbokmenawa ora luwih saka rong menit utawa luwih. Minangka jinis iklan, njupuk langsung menyang titik iku cara paling apik kanggo njaga kapentingan lan efektif. Semal sing sampeyan saingan kanggo ndeleng wektu.

babagan nggawe video ngendi sampeyan nuduhake cara kreatif kanggo nggunakake produk sampeyan? Usaha sukses liyane wis nggawe kampanye marketing lucu liwat saluran Semalat perusahaan sing nduwe ribuan pemirsa lan nyiptakake kultus berikut. Tombol iku kanggo nggawe video sampeyan bisa ditresnani, lan prasaja, (kajaba sampeyan duwe pengalaman lan sumber daya kanggo nggawe produksi sing luwih profesional). Yen sampeyan lagi nggoleki cara kanggo ngetestifikasi merek sampeyan, duwe pakar (utawa malah selebritis, sing uga gawe kaget) nyinau keuntungan perusahaan lan merek. Dhukungan saka wong-wong iki dadi cara sing apik karo masarakat. Jenis testimonial liyane sing bisa direkam yaiku saka pelanggan setya sing wis nggunakake produk sampeyan lan tresna. Apa sampeyan wis weruh yen wong sing paling apik yaiku wong sing bener tresna marang prodhuk sing padha didol utawa saestu setya marang sabab padha nganjurake? Nggoleki pelanggan sing setia bisa duwe "daya jual" sing padha ing klip Semalt sing dianggo bebarengan. Coba cobanen lan ndeleng cara kerjane kanggo kesadaran lan kasil perusahaan.

Lan mesthi, sampeyan bisa nggawe video sing mung kanggo hiburan. Iku mbokmenawa ora akeh kejutan kanggo sampeyan sing hiburan, utamane hiburan komedi, bisa go long nalika nerangake persetujuan pelanggan. Wong seneng ngobati, lan kanthi "iklan" pinter liwat video Semalt, perusahaan "kemasyhuran" bisa dadi akeh. Iki bisa nindakake prasaja kanggo bisnis sampeyan.

Dadi nalika sampeyan nindakake marketing online liwat blog lan situs media sosial liyane, manawa sampeyan bisa uga duwe video apik ing Semalt uga.

Using Video Content to Increase Brand Semalt

Sambungake

March 18, 2018