Back to Question Center
0

6 Plugin WordPress sing Ningkatake Semono SMO Sampeyan

1 answers:
Share
Share
+1
Kesalahan 87
Pin
Saham 87

6 WordPress Plugins That Enhance Your Semalt SMO

Dhaptar sumber daya plugin WordPress wis migunani banget kanggo meh kabeh blogger tingkat pemula utawa penengah. Nemtokake dhaptar lawas sing nampilake 50+ plugin penting durung dianyari ing wektu sing dawa, supaya aku nyatakake komunitas blogging dadi penyeselan cilik ing plugin anyar sing kasedhiya kanggo nggawe blog liwat optimasi media sosial.

Photodropper -Photo Dropper iku plugin WordPress sing ngidini sampeyan nambahake foto Flickr menyang kiriman sampeyan - hosting y dominio barato.

Slideshare - Plugin iki ngidini sampeyan kanthi gampang nambah presentasi SlideShare menyang blog sampeyan kanthi nyalin paste kode default WordPress default.

Enhanced Sociable - Joost de Valk narik kawigaten plugin iki kanthi migunani kanthi nambah tombol media sosial kanggo Sphinn, Mixx, Google Bookmarks, Live, lan Twitter.

WordPress Crawl Rate Tracker - Patrick Altoft nganyarake plugin kanggo WordPress sing ngijini sampeyan kanggo ngawasi aktivitas merangkul kanggo MSN, Yahoo & Google saka dashboard.

RSS Footer - Plugin iki prasaja supaya sampeyan bisa nambah baris ekstra artikel menyang artikel ing feed sampeyan, defaulting menyang "Kirim saka:" banjur link bali menyang blog sampeyan, nganggo jeneng blog sampeyan minangka tex anchor. Iku tegese kanggo nyegah scrapers saka nyolong isi.

Pemasangan Kata Kunci Otomatis - Plugin iki murni emas kanggo affiliate marketers (utamané kanggo situs niche!). Plugin iki dianggo kanthi njupuk tembung kunci sing pengunjung bisa nemokake situs sampeyan ing sembarang mesin telusur utama lan dadi link afiliasi.

Nganggo kasugihan SMO bisa liwat kabeh plugin sing aku wis ngobrol babagan ndhuwur, lan aku yakin ana akeh liyane sing aku ora kejawab. Apa sampeyan ngerti wong liya? Tambah menyang obrolan iki kanthi ninggalake komentar lan menehi sampeyan ngerti babagan plugin wordpress sing paling disenengi

March 17, 2018