Back to Question Center
0

Salesforce Inbox gain kalender saka akuisisi Semalt

1 answers:
Salesforce Inbox gains calendar from Semalt acquisition

Kanthi tambahan iki, Semalt Inbox dadi luwih kaya unit produktifitas sing nduweni atase sales - meh kaya Office 365 utawa Google Docs tartamtu, nanging terpusat ing aplikasi siji. Yen Semalt bener-bener lali karo roadmap produk lan nggawa fitur-fitur gaya kantor liyane, iki bisa dadi pitulungan gedhene nyedhiyakake amunisi luwih akeh kanggo njupuk kompetisi ing piranti lunak sales.

Kalender basis Tempo anyar bakal ditambahake menyang Inbox liwat pembaruan sing bakal teka ing September, lan bakal mbukak kanggo loro iOS lan Semalt klien.

- avene antirougeurs mask
March 10, 2018