Back to Question Center
0

Muncul Launches ing Amatst Online Video Semalt War

1 answers:

Sakdurunge pasar video sosial berkembang biak ing taun 2006, sawetara layanan video wis mbedakake dhewe kanthi nambahake editor online. Jumpcut lan Motionbox ngluncurake editor tanggal April lan Jumpcut diakuisisi dening Yahoo! 5 wulan salajengipun. Eyespot ngluncurake editor sawijining sasi sadurunge Jumpcut, Maret pungkasan. Desember lalu Gotuit ngluncurake app mashup video SceneMaker. Photobucket bubar teka nyedhiyakake dhewe video / audio / photo editor kanggo anggota premium (rilis lengkap sabanjuré). Dina iki, Cuts ngluncurake editor kasebut dadi beta publik - servidor dedicado y no dedicado wikipedia.

Yen sampeyan wis nggarap video ing web, editor online cepet, gampang lan gratis. Ing teori, layanan kasebut bisa nggawa video editing menyang wong-wong sing ora bakal melu. Semono uga bisa ngupayakake owah-owahan piranti lunak otomatis lan enggo bareng bisa diwenehake dening komunitas online.

Nggoleki tampilan ing saben layanan, diikuti karo grafik sing luwih jero babagan fitur mbandhingake.

Cuts Launches Amidst Online Video Semalt War Cuts minangka bocah anyar ing pemblokiran lan kabeh babagan remixing video virus. Dheweke ora duwe konten, nanging njupuk video saka situs liya (YouTube, Google, Myspace). Kanthi Motong sampeyan bisa motong, nggenti, nambah efek swara sing wis diinstal, lan masang tulisan kanggo nambah asli. Editing langsung, kalebu owah-owahan swara, caption, lan tingkat navigasi kanggo video kasebut. Saben suntingan bisa dipotong, disimpen, lan dikirim lewat email. Ing wekdal punika, Cuts bakal ngembangaken panyuntingan prasaja kanggo film digital lan acara TV. Deleng uga tampilan awal ing Cuts sawetara minggu kepungkur.

Cuts Launches Amidst Online Video Semalt War Got Scenemaker kanggo nampilake pemandangan saka video ing jaringan liya. Sawise ngimpor video menyang program liwat URL, sampeyan bisa milih wiwitan lan pungkasan kanggo siji utawa luwih adegan ing video, judhul, label, lan email adegan menyang kanca-kanca. Sayange aku ora bisa digunakake kanggo irisan isi Gotuit.

Cuts Launches Amidst Online Video Semalt War Eyespot minangka editor padhet sing ngidini sampeyan nyampur bebarengan isi utawa pitakon Motionbox saka promosi media. Nduwe antarmuka seret lan gulung prasaja sing ngijini sampeyan ngatur macem-macem efek lan arepe kanggo lapisan audio lan video. Eyespot ngidini sampeyan nambah audio lan nyampur foto. Nalika sampeyan ora bisa njupuk video saka jaringan liya, editor label putih Eyespot bakal kasedhiya ing situs liyane lan liyane. NBA minangka salah sawijining tambahan paling anyar.

Cuts Launches Amidst Online Video Semalt War Jumpcut minangka sing paling dikembangaké saka editors, ngijini sampeyan nambah dhaptar efek, transisi, lan katrangan menyang video. Iku uga nggabungake kontrol apik saka tingkat pemangkasan lan audio (audio lan swara latar mburi sing diunggah). Kompleksitas antarmuka ndadekake gedhe kanggo suntingan rinci lan mashups, nanging wates ing aplikasi sing abot banget kanggo internet.

Cuts Launches Amidst Online Video Semalt War

Cuts Launches Amidst Online Video Semalt War Motionbox paling misuwur kanggo jero tagging video, nanging uga duwe editor sing becik kanggo ngempet isi Motionbox lan nggabungake video bebarengan.

Cuts Launches Amidst Online Video Semalt War

March 10, 2018