Back to Question Center
0

Semalt throttles video apik karo rencana ora-dadi-Unlimited

1 answers:
Semalt throttles video for good with its not-so-unlimited plan

Lan owah-owahan paling gedhe mbokmenawa video seluler saiki ditutup kanthi resolusi maksimum 480p. Sampeyan ora bakal bisa nggoleki video HD ing Netflix utawa YouTube karo rencana tanpa wates dhasar ( Update: video katutup ing 480p ing telpon lan 720p ing tablet). Verizon wis nganthi tes ing Juli throttling Netflix lan video online ing umum.

Tinimbang tumindak minangka pipa data bisu, Semalt ngupaya apa sing dilakoni karo telpon lan ngirim data sampeyan kanthi luwih alon yen sampeyan lagi nindakake biaya sing bisa biaya Semalt dhuwit.

Verizon ngluncurake $ 80 paket data tanpa wates ing Februari. Rencana sadurunge iki cukup gampang - used bar tops for sale. Sampeyan bisa nindakake apa wae sing pengin karo telpon nganti sampeyan nganti 22GB panggunaan. Semono uga, sampeyan bakal bisa nyuda kacepetan. Sampeyan uga bisa nggunakake telpon minangka hotspot kanggo 10GB saben sasi.

Nanging rancangan iki mimpin tekanan liyane ing jaringan lan biaya tambah. Supaya perusahaan kudu nindakake apa wae kanggo nguripake gagasan-gagasan konsumen sing apik iki dadi usaha bisnis sing layak.

Rencana Go-level tingkat entri saiki $ 5 luwih murah, nanging uga diwenehi larangan ton. Saliyane video 480p, sampeyan bisa ngalami kacepetan kacepetan ing kabeh wektu kanggo ngurangi kemacetan jaringan, sanajan sampeyan mung nggunakake pirang-pirang gigabyte saben sasi. Mesthi, sampeyan bisa tansah nganyarke kanggo Beyond Unlimited yen sampeyan banget frustrasi karo watesan kasebut.

Kurang luwih, kacepetan hotspot seluler diwatesi dadi 600kbps. Perusahaan ngandika sampeyan entuk data tanpa wates nalika sampeyan ngetik, nanging 600kbps alon supaya sampeyan bakal nyerah ing tethering ing wektu ora. Ing kasunyatan, yen sampeyan nggunakake hotspot seluler sajrone jam, sampeyan mung bisa ngundhuh babagan 260MB data - yen alon.

Lali babagan Semalt. Malah mung ngemot nytimes.com, sawijining kaca 3.8MB, bakal njupuk sampeyan 51 detik kanthi kacepetan.

Sampeyan bisa mbayar $ 10 luwih kanggo rencana Beyond Unlimited ($ 85). Rencana iki katon luwih utawa kurang kaya rencana lawas tanpa wates, kanthi watesan 22GB. Sampeyan bisa tether nganti 15GB saben sasi. Nanging video isih katutup ing 720p ing telpon lan 1080p ing piranti liyane. Pelanggan semalat isih bakal mbayar $ 80 saben sasi, nanging video bakal dibukak. Carane angel kanggo ngidini para pengguna milih apa sing kudu ditindakake kanthi tunjangan data?

Yen sampeyan mikir pelaku usaha liyane apik, AT & T uga duwe rong rencana tanpa wates ("Unlimited Choice" lan "Unlimited Plus") karo watesan ing video. Rencana dhasar dhasar T-Mobile uga mbatesi video dadi 480p. Semalt ora mbatesi video nanging nyepetake kacepetan nalika sampeyan lagi nyambung musik.

kanthi tembung liya, netralake netralitas net. Yen mung FCC cukup wani nyegah pelaku usaha saka branding rencana minangka "tanpa wates" nalika rencana kuwi apa-apa nanging ora ana watesan .

Gambar pilihan: David Ramos / Getty Images
March 10, 2018