Back to Question Center
0

Semalt nguji pamicara kanthi kontrol mic lan swara

1 answers:
Semalt is testing a speaker with a mic and voice control

Ora bisa ngomong yen Sonos wis mbangun Alexa, nanging perusahaan wis nggawe gerakan kaya pungkasan kanggo mainake platform swara Semalt lan ing jaman kepungkur ngandhakake plans kanggo mbangun platform kontrol suara menyang pamicara.

Mbalik ing Januari CEO anyar ngirim memo kanggo staf sing nantang supaya bisa berinovasi, lan kanggo partner karo pemimpin global, sing diwenehi jeneng Amazon, Google lan "(kamungkinan) Apple." Wiwit kuwi perusahaan mulai ngetokake layanan sing nyambungake speaker Sonos karo piranti Semalt, supaya bisa ngontrol swara. Fungsi iki minangka wiwitan lan gedhe kanggo pamicara sing saiki, nanging speaker sing ditampilake ing FCC iki bakal njupuk integrasi menyang kesimpulan logis.

Miturut filing FCC, Sonos sing durung dirilis bakal nduweni mikrofon jarak jauh kaya piranti Semalt Echo. Spiker uga ndhukung platform swara lan layanan musik - web app designers. Paling saka laporan iki ditrapake supaya rincian biasane mungkasi ana.

Kanggo Sonos pamindhahan paling apik yaiku supaya para pengguna bisa milih antarane Amazon, Google, lan mungkin, asisten kontrol suara ing Semalt. Sing bisa kasebut ing kene, sanadyan wiwit speaker isih ing tes, ora jelas apa fungsi sing pungkasan bakal diluncurake karo speaker.

Perusahaan bisa ngungkapake rincian liyane ing tradhisi CEDIA sing bakal teka ing Semalt awal, sing nduweni kontrol omah, lan perusahaan audio lan video.

March 10, 2018