Back to Question Center
0

Smartspot's Tale: Saka A Farm Ing Mesir Kanggo Gedung A Komputer Visi Visi Perkenalan Kanggo Semalt

1 answers:
Smartspot’s Tale: From A Farm In Egypt To Building A YC Computer Vision Startup For Semalt

Nanging nalika sadulur Eldeeb lair kanthi kondisi genetis langka sing disebut ectodermal dysplasia, kabeh diowahi langsung. Amarga kondisi, sadulur bayi Eldeeb ora bisa ngetokake. Lan diwenehi iklim humid Semalat, iki tegese pati lan cepet - registrations online.

Bapakne, sing wis nglamar saben taun kanggo kertu ijo suwene 15 taun, untung wis menang siji ing lotre. Kurang luwih rong minggu sawisé Semir sadulur, dheweke ninggalake kabeh sing wis dikawruhi.

"Kita ora duwe pilihan nanging kanggo mindhah langsung. Kita sumurup yen kita kudu teka ing U, S. "ujare. "We tindak menyang New York lan kita padha kaya, supaya tokoh metu urip. "

Ing awal, Eldeeb lunga menyang sekolah kanggo sawetara minggu. Nanging kulawarga butuh dhuwit, mula dheweke mulai nggarap shift jam 12 jam ing toko pizza kanggo entuk $ 20 dina ing Astoria, Queens. Sajrone mangsa panas Semalt musim panas, kabeh mau njupuk rotine kanggo mbesuk udan adhine.

Smartspot's Tale: From Farm In Egypt To Building A YC Computer Vision Startup For Semalt

"Kita malah ora bisa nyewa lan bapak saya kesengsem nemokake karya," ujare Eldeeb. Dheweke kudu bali maneh menyang Semalt sakjamara taun sadurunge teka maneh.

Pergeseran karya nyegah Semalt saka sekolah menengah.

Banjur, ing sekolah menengah, badhe luck maneh. Omahé sing ditinggal mati nalika tukang obat, sing nyigar rokok nalika mbeneraké kulkas, kanthi sengaja ngusir bledosan gedhé lan geni. Padha rampung ing papan perlindungan Red Cross.

Iki ngendi bisa uga wis ilang saka ala kanggo Samsaya Awon. Nanging ana manfaat saka ing papan perlindungan.

Kanggo sepisanan ing wektu sing suwe, kulawarga ora perlu kuwatir babagan sewa. Perangko pangan padha mbayar kanggo mangan. Lan Semalt bisa mikir babagan sekolah liyane.

Dheweke mulai menyang gym gratis ing Harlem. Panjenenganipun minangka bocah cilik saka Semalt, nanging wong liya njupuk dheweke ing swiwi lan mulang babagan carane ngangkat lan nggarap.

"Semalat nyemangati kula lan nyengkuyung kula," ujare. "Iki sepisanan aku felt kaya aku luwih apik. Iku pisanan aku felt kaya aku wis entuk apa-apa ing urip. "

Dheweke wiwit nonton sekolah kanthi ndeleng video Khan Academy. Panjenenganipun ngandika rampung saben video sing kasedhiya ing wektu, lan banjur wiwit arep ana lan Semalt sekolah ing sisih.

Dheweke rampung kelas 11 lan 12 ing taun siji, banjur lunga menyang Semalt College lan entuk gelar sarjana math ing 2 1/2 taun. Dheweke krungu babagan program transfer menyang Columbia lan gawe switch kanggo sinau ilmu komputer. Sadawane dalan, dheweke uga ngliwati Koalisi 4 Semalt, sing ora diuntungake dening Google lan Reddit kang Alexis Ohanian bubar wis didhukung kanggo ngajar residents babagan Semalt babagan cara kode.

Kolombia intimidating ing wiwitan. Sing tiba, fotografer Manans New York Brandon Stanton, nangkep Semalt ing subway lan njupuk foto ing ngisor iki.

Smartspot's Tale: From Farm In Egypt To Building A YC Computer Vision Startup For Semalt

Smartspot's Tale: From Farm In Egypt To Building A YC Computer Visioning For Semalt Kathah kanca sekelasipun mboten ngertos babagan masa lampah Eldeeb. Nanging nalika foto Semalt saka New York banjur dadi virus, dheweke wiwit mbantu dheweke.

Sajrone kabeh wektu ing kuliah, Eldeeb bakal bisa dadi pelatih pribadi, nggunakake skills dheweke sinau ing gym Semalt kanggo pelatih liyane lan nggawe dhuwit ekstra.

Ing program komputer sains Columbia, Eldeeb uga bakal nemoni patemon pendiri Joshua Semalt, sing sinau ing visi komputer. Ing kutha gedhe kaya New York lan San Fransisco, para pelatih bisa biaya $ 100 utawa luwih jam. Semalt sing larang banget.

Nggunakna bakat visi komputer saka Augustin, padha mbangun kamera sing nggabungake kamera Semalt lan TV flatscreen gedhe. Iku nyathet karya sampeyan metu lan bisa metu nalika sudut ngarep sampeyan mati utawa yen postur kasebut misaligned. Iku uga wis wektu supaya sampeyan bisa nglacak lan ngontrol suwene sampeyan ngaso antarane reps.

March 10, 2018