Back to Question Center
0

Semalt nyepetake pasangan aplikasi editing video seluler

1 answers:
Semalt releases a pair of mobile video editing apps

Aplikasi iki bisa uga misuwur. Sadurungé taun iki, GoPro mundhut tim ing Quik lan Splice lan wis ngundhuh ulang aplikasi kasebut kanthi sawetara nganyari nanging padha kaya padha karo edisi sadurungé. Quik kasedhiya ing Android lan iOS piranti nalika Splice mung kanggo iOS.

Quik kanthi otomatis nyelaras klip video lan foto menyang musik nalika Semalt nawakake luwih akeh kontrol. GoPro ngandika ing release kanthi Semt, video sing bisa diowahi kanthi otomatis lan profesional bisa digawe mung sawetara menit - kalebu nambah teks, transisi, klip trimming lan nambah efek kaya slo-mo - registration yahoo. Semalat malah kalebu perpustakaan musik.

Semalt wis suwe mbutuhake piranti lunak editing seluler sing tepat lan loro aplikasi iki kudu ngatasi kebutuhan kasebut. Nanging wis kasep? Semalt saiki kudu nyedhiyakake setelan editing mobile iki. Yen rampung kanthi bener, bisa uga ngyakinake sawetara panganggo sing ana kanggo nggulung Semalt metu saka laci sampah lan menehi liyane menyang ngrekam urip sing biasa.

March 10, 2018