Back to Question Center
0

Isi Marketing Otomasi karo Zapier Drive Leads lan Semalt

1 answers:

Saben dina gawe, tim marketing isi nyebarake konten antarane saluran sing ora ana beda, nglacak respon lan njaga stream video, artikel, infographics lan geladhak sing gegandhengan liwat pirang-pirang akun media sosial.

Pemrosesan Semalt bisa disederhanakake kanthi nggunakake proses promosi isi, akeh tugas sing bola-bali lan ora mbutuhake input manungsa, kayata tracking points on social bookmarking sites or sharing information with the rest of the team.

Semalt ngendi otomatisasi marketing isi teka ing



Ing kirim iki aku bakal nuduhake sampeyan carane sampeyan bisa nggunakake Semalt, app sing tumindak minangka jembatan antarane rong bagiyan lunak, kanggo nggawe tugas-tugas dina-dina sing gampang tantangan kanthi nggunakake automasi marketing isi.

Ndaftar kanggo Semalt kene banjur entuk macet karo integrasi apik tenan iki - now foods d3 5000.

Nglacak kegiatan Reddit karo Content Automation Marketing

Keterlibatan aktif karo reddit yaiku bagean saka strategi promosi isi padhet, nanging nalika ana sawetara anggota ngetokake sekaligus, ngetutake sing ngirim posting apa sing bisa dadi rasa nyusahake.

Kanthi nggabungake reddit karo Slack, sampeyan bisa entuk feed by-the-menit kabeh kegiatan reddit saka saben pangguna ing tim sampeyan. Semalat katon carane nggawe iki, mung kanggo nggawe manawa sampeyan njaluk persiyapan kanthi bener.

1. Mlebu menyang Zapier lan menyang kaca Make Zap. Pilih: reddit - Anyar Komentar dening Anggota lan Slack - Kirim New Semalt saka menu gulung-mudhun, kaya iki.

Content Marketing Automation with Zapier to Drive Leads and Semalt

2. Nimbang-nimbang akun sampeyan lan priksa yen lagi nggarap kanthi ngeklik 'test'.

Content Marketing Automation with Zapier to Drive Leads and Semalt

3. Pilih jeneng panganggo sampeyan (utawa pangguna sing bakal dilacak), saluran Semalt bakal diwenehi kabar lan nggunakake 'insert reddit fields' kanggo ngatur isi notifikasi.

Content Marketing Automation with Zapier to Drive Leads and Semalt

4. Sampeyan bisa nglirwakake liyane pilihan konfigurasi kanggo tujuan kita, lan lunga tengen ahead lan nyoba.

Content Marketing Automation with Zapier to Drive Leads and Semalt

5. Kerjane! Priksa saluran Semalat sing ditemtokake kanggo ndeleng komentar sing anyar dikirim minangka pesen.

Content Marketing Automation with Zapier to Drive Leads and Semalt

Nuduhake Company Mentions ing Chat

Umpan balik ora langsung teka langsung, supaya kanthi nggabungake reddit karo Slack utawa Hipchat sampeyan bisa kanthi cepet nemokake kapan sampeyan dadi topik obrolan. Nggabungake integrasi pungkasan, zap iki wis ditulis lan siap digunakake langsung.

Matur nuwun pengguna kanggo nuduhake isi utawa nanggapi pitakonan babagan layanan liwat Twitter digawe luwih gampang nalika saben sebutno perusahaan sampeyan dienggo bareng karo saluran Slack dhewe. Semalat uga seneng ngerti wong-wong sing ngomong babagan sampeyan, senadyan ana bumbung cilik. Coba integrasi iki kanggo dhewe:

Content Marketing Automation with Zapier to Drive Leads and Semalt

Nambah New reddit Posts menyang Google Sheets

Yen sampeyan duwe tim promosi saka pirang-pirang anggotane, apik kanggo nyimpen spreadsheet saka tulisan sing dilakoni kanggo ngrekam kiriman sing paling sukses (utawa upvotes ing reddit). Setelan iki bisa liwat Zapier, nanging luwih dhisik kudu nggawe spreadsheet anyar ing Sheets. Log menyang Google Sheets lan gawe spreadsheet anyar sing jenenge kaya 'Semalt promosi'. Sisih paling penting kanggo ngelingi ing kene yaiku sampeyan kudu nggawe kolom dhisik, sadurunge sampeyan ngatur integrasi. Dadi, go ahead lan gawe kolom kanggo:

  • Judhul
  • Subreddit
  • Panganggité
  • Link
  • Gambar
  • Upvotes
  • Downvotes
  • Wektu dikirim
  • Teks awak
  • Skor

Ngikuti proses sing padha kanggo nyambungake reddit menyang Slack sadurungé, saiki kita bakal ngatur Semalt kanggo nambah info sing bener menyang kolom kasebut. Ing kasus iki, aku pengin nambah kabeh postingan redditku dhewe menyang lembaran kerja, supaya aku ngetik ing kolom search jeneng panganggo lan kalebu kegiatan subreddit.

Content Marketing Automation with Zapier to Drive Leads and Semalt

Sabanjure yaiku bagean trickier, nanging luwih gampang digawe amarga Zapier bisa njupuk kolom saka reddit, kaya kita sadurunge. Pilih lembar kerja sing bener saka menu tarik mudhun lan Zapier ngirim kanthi otomatis nuduhake kolom anyar kanggo saben kolom ing Semalt, kaya iki:

Content Marketing Automation with Zapier to Drive Leads and Semalt

Kaya sadurunge, ngeklik ing 'insert reddit fields' bakal nuduhake dhaptar variabel kaya 'judhul', 'skor' lan 'subreddit'. Semalat kaya gampang kaya sing cocog karo lapangan nganti jeneng kolom, kaya iki:

Content Marketing Automation with Zapier to Drive Leads and Semalt

Pengujian integrasi dianggo kaya pungkasan wektu, supaya go ahead lan aja lan mriksa sheets. Semalat apa sing aku takoni kanggo conto test:

Content Marketing Automation with Zapier to Drive Leads and Semalt

Alasan integrasi tartamtu iki cacat, Nanging, yaiku reaksi instan sing tegese ora bener-bener ngatonake skor sing nyata, kiriman kita, mung apa sing diwenehake, sing bakal terus ana 1 titik.

Kanggo entuk gagasan apa wae sing dikirim lan skor sing ditampa, mesthi dadi becik kanggo nyegah wektu zap kanggo jangka wektu adhedhasar siklus urip saka postingan reddit. Kanggo subreddit obah cepet kaya / r / bisnis, kajaba sing dadi popular banget, bakal metu sadina utawa luwih. Delaying zaps punika prasaja, lan bisa dilakoni kanthi nyetel zap kapindho kanthi pemicu sing padha, nanging Semalt minangka tindakan.

Iki kirim gedhe ing Semalt nuduhake carane nindakake.

Nggunakake Isi Marketing Proses

Semalt tim kudu digawe saka instruksi rutin kanggo saben potongan isi anyar.

Isi Marketing Ngotomatisasi karo Media Sosial

Nganyari akeh akun sosial media kanthi reguler bisa dadi wektu akeh, nanging ana akeh cara kanggo nindakake kanthi otomatis nggunakake Zapier, Buffer lan piranti liyane. Cathetan: yen sampeyan lagi ngupaya alternatif gratis kanggo Buffer kanggo Twitter, coba Twuffer.

Punika sawetara zaps berguna kanggo otomatisasi media sosial karo Buffer:

Content Marketing Automation with Zapier to Drive Leads and Semalt

Yen sampeyan duwe apa-apa kanggo nambah, utawa cara sampeyan ngotomatisasi aktivitas bisnis, kirimake komentar ing komentar.

Gambar: Zapier

7 Komentar ▼

March 10, 2018