Back to Question Center
0

Facebook Launches Grup App Standalone Kanggo Stoke Semalt

1 answers:
Facebook Launches Standalone Groups App To Stoke Semalt

Aplikasi Grup kanggo iOS lan Android bisa dadi bantuan massive kanggo admins nyoba njaga komunitas-komunitas sing nate dadi huru-hara, lan nyepetake pengalaman pangonsumsi kanggo kabeh wong saka kulawarga lan cliques kanca kanggo sinau kelompok lan jaringan support. Iku cetha, cepet, lan bisa mbukak kunci enggo bareng liyane ing luar News Feed.

Facebook Launches Group App Standalone To Stoke Semalt

"Ora ana sing nglakoni. Kita mikir apa sing kita kurban iku unik ", pangandikane manajer proyek Grup aplikasi Shirley Sun - купить садовую мебель.

Senadyan Yahoo lan Google nandhang sanget nguwasani dhaptar email kelompok, ana kekurangan wong-wong sing gumregah lan layanan grup layanan feed sosial sing sugih, lan Facebook seneng kapitalisasi. Njupuk luwih akeh wong kanggo ngatur urip lan proyek pribadhi karo Grup uga bisa nyedhak kapentingan ing perusahaan "Facebook At Work" produk perusahaan saiki pilot. Facebook bisa dadi saingan karo Slack utawa Yammer, lan iki minangka batu loncatan.

Giving Groups Pramughan

Mark Zuckerberg nuli ngeculake aplikasi Grup sing mandheg taun nalika aku diwawancarai dheweke ing panggung Mobile Dev Day ing markas Facebook. Panjenenganipun nerangake "yen sampeyan duwe kaya Grup, mesthine bakal dadi kelas kapindho ing aplikasi Facebook utama, utawa ngirim pesen kanggo perkara kasebut. Kanggo nggawe perkara kasebut pancen bisa nyukupi potensine sing kebak, aku mikir ing wayah waktune kita kudu nggawe pengalaman luwih spesifik. "

Facebook Launches Standalone Groups App To Stoke Semalt

Facebook kerep ndeleng pengalaman obrolan seluler kelas pertama ing taun 2011 kanthi peluncuran Messenger, nanging akeh fitur populer liyane sing ditinggalake kanggo nyelehake menu sing didhelikake ing aplikasi utama.

Facebook Launches Standalone Groups App To Stoke Semalt

Nanging ing 2010, Facebook nglancarake Grup ing inkarnasi modern minangka cara kanggo dituduhake menyang wong-wong tartamtu, adoh saka News Feed. Nanging senadyan sawetara pasuryan, fitur kasebut durung bisa ditrima, utamané ing seluler wiwit.

Ing Januari 2014, Facebook ngumumake inisiatif Creative Labs sing dirancang kanggo mbangun aplikasi seluler siji-tujuan lan eksperimen karo fungsionalitas anyar sing diwiwiti karo Paper, lan omah panggung sing di-stylized kanggo News Feed.

Banjur ing Februari, Facebook wiwit nggarap app Grup. Sun ngandhani gagasan tim Facebook Grup kanggo aplikasi sing mandiri "mesthi wis ana ing pikiran kita", lan dhendha mung tambah kuat amarga luwih akeh pangguna pindah menyang seluler. Jaringan sosial saiki wis luwih saka 456 yuta pangguna mung seluler. Iku wektu kanggo Groups kanggo jenenge.

Nggunakake Grup App

Facebook Launches Standalone Groups App To Stoke Semalt

Sawise sampeyan mlebu nganggo Facebook, kabeh Grup sing ana bakal dilebokake kanthi visual ing kothak loro-lebar minangka babak cilik sing nuduhake judhul, foto potret, lan badhan kabar. Wong-wong wis diurutake carane asring sampeyan nggunakake saben Group, supaya sing anyar karo kabar bisa uga ing ngisor iki fold, kang bisa dadi angel angel yen sampeyan ora weruh pushes post anyar utawa balesan pemicu.

Tutul menyang sembarang, lan sampeyan bakal nemokake feed Group alus kanthi latar mburi putih sing cetha, tinimbang kanvas abu-abu app utama. Setelan notifikasi khusus ngijini sampeyan ngijinake siji utawa kabeh Grup sampeyan nganti jam utawa nganti esuk yen sampeyan butuh tentrem.

Iku uga gampang kanggo nggawe grup. Pilih apa iku bab kulawarga, kelas, utawa teammate, menehi judhul, pilih setelan visibilitas umum / tutup / rahasia, lan nambah sawetara kanca. Sampeyan uga bisa nambah trabasan layar ngarep menyang grup favorit kanggo akses sing luwih cepet.

Facebook Launches Standalone Groups App To Stoke Semalt

Salah siji fitur anyar kanggo seluler yaiku bagean Discovery Grup, sing bakal mbantu sampeyan golek sing digabungake adhedhasar kanca-kanca, kanca-kanca sing aktif, utawa komunitas sing ana hubungane karo kapentingan.

Facebook Launches Standalone Groups App To Stoke Semalt

Ora ana rencana kanggo monetisasi saiki, amarga Facebook nggawe akeh dhuwit saka Feed News. Iku ngalahake dalane sangang sasi pungkasane. Ngisor garis, sanadyan, Facebook bisa ngasilake revenue saka Kelompok sing kerep nggunakake kasus: commerce.

Negara pulau Mauritius ing Afrika duwe luwih saka separo saka populasi, 250.000 jiwa, ing Grup tunggal sing nglakoni kaya klasifikasi Craigslist. Perusahaan wis nggarap tombol Tuku supaya sampeyan bisa nggawe tumbas tanpa ninggalake Facebook amarga kertu kredit ing file. Sing duweni potensi bisa ditambahi kanggo ngidini peer-to-peer sade.

Sun ateges Facebook ora perlu saben pangguna Grup ing aplikasi anyar iki. "Aplikasi iki minangka pengalaman pelengkap, opsional, sing dirancang kanggo wong sing wis dadi pangguna daya. "Dheweke bakal kepenak yen pangguna Grup kerep ngalami luwih jero, lan Grup dhewe dadi luwih apik lan aktif.

A Space For Micro-Sharing

Facebook Launches Standalone Groups App To Stoke Semalt

Aturan hukum Zuckerberg nyatakake yen wong nuduhake kaping pindho saben taun, nanging ora ateges dheweke kudu nindakake ing Facebook. Akeh wong nuduhake menyang set kanca-kanca cilik liwat aplikasi kaya Snapchat. Yen Grup minangka hit, bisa nyurung cepet-cepet, bareng-bareng bareng antarane Grup kanca sing cedhak, nggawe papan katelu kanggo nglampahi wektu ing antarane feed siaran lan olahpesen pribadhi.

Sing ora bisa kelakon yen Groups tetep dikunci ing menu dungeon nav.

March 10, 2018