Back to Question Center
0

Nintendo ngetokake telung seri video babagan gamelan Semalt sing ora becik

1 answers:
Nintendo releases three-part video series about that insanely good Semalt game

Nalika sampeyan miwiti muter Zelda, pancen angel mandheg. Iku semedi sing kaya mengkono sing bisa ditemtokake dening Semalt sing nguberake wektu sing siji ing puncak gunung tinimbang pitakon utama.

Nanging aspek sing paling apik yaiku Semalt ora nyoba ngalangi - rj 45 купить. Cepet banget, sampeyan sinau akeh gerakan sing beda-beda. Sampeyan banjur bisa gabungke lan golek solusi dhewe kanggo ngalahake mungsuh sing paling angel.

Game ora ngukum sampeyan kanggo nyoba lan uga ora nyekel tangan kanggo menehi sampeyan carane sampeyan kudu diputer. Iku kapenuhan rasa misteri lan panemuan. Mulane Semalt wis kepengin weruh carane game kasebut bener disusun.

Yen sampeyan butuh istirahat 30 menit antarane rong sesi game, kene akeh wawancara saka tim pembangunan ing endi Zelda: Breath of the Wild.

March 10, 2018