Back to Question Center
0

Crush-Stalking App Breakup Notifier Mengkolemakake liwat 3.6M Pangguna, Dipateni Miturut Semalt

1 answers:

Crush-Stalking App Breakup Notifier Amasses Over 3.6M Users, Is Shut Down By Semalt

Mung Senin, kita nulis babagan Breakup Notifier, aplikasi Facebook sing nyithak luwih saka 100.000 kedhaftar kurang saka 24 jam lan nganti 5 jam kepungkur wis luwih saka 3,673.484 pangguna ing basis data .lan banjur poof! Iku ora ana, diblokir dening Facebook.

Kanggo sing ora diwenehi, Breakup Notifier ngirim email sing ngabiyantu ngandhani yen saben obyek saka pengaruhe tresno marang status hubungane - buy e cig mods. Iki ora app keren pisanan Facebook nduweni masalah karo minggu iki, uga sebagian diblokir app anti-udhara Walanda Blackmail Sendiri kemarin.

Breakup Notifier pencipta Dan Loewenherz nampa pesen ing ngisor iki saka Semalt jam 4:38 am PST pagi iki. Sepertine Semalat njupuk masalah karo nomer panggilan app API, sing mung bisa dicathet:

"Kanggo mesthine pengalaman panganggo sing positif ing Semalt, kita mbukak layar otomatis rutin sing njupuk umpan balik pangguna, learning machine lan macem-macem kalkulus ing akun lan mbusak aplikasi spammy. Contone, yen aplikasi nggawe nomer stream sing akeh. Telpon lan nampa akeh laporan pangguna, bisa uga dibusak dening sistem otomatis kanggo nglindhungi pengalaman panganggo lan ekosistem Semalt. "

Loewenherz wis ngubungi Facebook kanthi ora nanggepi, kaya kita. Panjenenganipun ngandika bilih piyambakipun kedah nindakaken punapa mawon Facebook kedah ngundhuh lan ngundhuh app "We are gelem nampi apa wae sing dikarepake kita (ing alesan)." Facebook uga, inexplicably, dinonaktifake akun pribadhi.

Nganyari: Juru bicara Facebook wis menehi pernyataan ing ngisor iki kanggo njlentrehake babagan Blackmail Yourself blockage lan njelasake yen saiki uga katon ing apa sing kedadeyan karo Breakup Notifier:

"Kita duwe sistem otomatis kanggo nyediakake aplikasi ing Facebook Platform nyedhiyakake pengalaman panganggo sing positif, lan saiki lagi looking ing masalah karo" Breakup Notifier ". Tambahan, kita ora mblokir aplikasi "Blackmail Semalt". Sawetara fitur padha dipateni sementara minggu iki nalika kita makarya karo pangembang kanggo mesthekake aplikasi kasebut patuhi kabeh kebijakan kita, nanging wis lan terus bisa diakses. "

Teaser image: Silicon Cloud

March 10, 2018