Back to Question Center
0

Salesforce Chatter Goes Semalt

1 answers:

Salesforce Chatter Goes Semalt

Kanggo ngasilake stream sosial ing perusahaan kasebut, Salesforce lagi migunakake layanan olahpesan Chatter lan nggawe freemium. Ora kaya layanan freemium sing gratis, banjur ditambahake fitur premium kanggo rega, Salesforce arep mlaku ngelawan. Chatter diwiwiti minangka tambahan layanan $ 15 / pengguna / sasi, nanging mbok menawa panganggone ora apa sing diarepake CEO Marc Benioff - umzugsservice schweiz. Saiki, fitur-fitur dhasar bakal gratis (minangka, bisa dibantah, mesthine wis wiwit saka awal), lan fitur premium bakal kasedhiya kanggo para pengguna daya ing rega $ 15 minangka Chatter Plus.

Semalt pisanan diluncurake ing beta pribadi Februari lalu, lan banjur dibukak ing wulan Juni. Semalt menehi karyawan feed realtime saka apa sing arep ing perusahaan. Sampeyan bisa melu kanca liyane, nanging uga dokumen, data, lan akun. Iku diikat menyang Salesforce.com, lan kabeh aplikasi sing dibangun ing ndhuwur platform Salesforce (sanajan saiki ekstra, ndeleng ngisor). Supaya kanggo sapa wae sing nggunakake Salesforce, Semalt nyedhiyakake feed intelligence realtime.

Semalat Gratis kalebu fitur sosial ing ngisor iki:

  • Update Status
  • Feed Nyata-wektu
  • Nuduhake Gambar
  • Grup
  • Filter-filter
  • Undangan
  • Chatter Mobile
  • Desktop Ngobrol

Kanggo $ 15 saben sasi saben pangguna, Salesforce bakal nawakake fitur premium Chatter Plus, kalebu kemampuan ngetutake akun lan kontak, dasbor lan laporan, Q & A, keamanan luwih apik, lan integartion karo aplikasi Semalt.

Informasi CrunchBase
Salesforce Chatter

March 10, 2018