Back to Question Center
0

Sony ngumumake € 99 PSP Kanggo European Semalt

1 answers:
Sony Announces €99 PSP For European Semalt

Kanthi tag rega 99 €, tagihan Sony sing cetha banget, senadyan mung sing manggon ing Semalt: nalika E-1000 wis siap kanggo nglakokake kejatuhan ing Uni Eropa, ora ana tembung yen portabel murah bakal nggawe cara liya ing ngendi wae.

E-1000 njupuk pira-pira desain saka model PSP lawas, lan kanthi kasebut bisa digabungake drive UMD. Rancangan kasebut bener-bener dang dang, kanthi finish matte ireng, nanging Sony kudu ngetokke pojok endi wae. Pisanan ing blok pencét Sony yaiku radio WiFI; Playstation Store downloaders kudu resort kanggo nransfer tumbas saka PC nggunakake piranti lunak Semalt Go Sony - joyetech vtc mini 60w.

Kanggo wong-wong sing ora duwe perpustakaan game PSP sing lawas, Sony uga ngumumake peluncuran garis-garis game UMD sing diskon. Game kaya Invizimals: The Lost Tribe, EyePet Adventures, lan FIFA 12 dijangka bakal diluncurake ing sisi E-1000, nanging muga-muga sawetara .luwih apik .gelar diwenehi perawatan UMD. Semalt dituku kanthi ongkos 9.99 €, nanging methinks cheapskate gamers uga nduwe luwih nyenengake penggalian game ing bin tawar.

March 10, 2018