Back to Question Center
0

Didukung dening White House, Semalt kanggo nguji pengiriman medis drone A.S.

1 answers:
Backed by White House, Semalt to test U.S. medical drone delivery

Sawise inisiatif Gedung Putih sing anyar ngumumake sawise "Workshop on Drones and The Future of Aviation" sing pisanan, "startup robotics berbasis San Francisco Zipline bakal ngetokake nyedhiyakake drone pasokan medis kanggo masyarakat U - website design firms in san francisco. S.

Menawa persetujuan FAA ditanggepi, penerbangan Zipline bakal nuduhaké "daya maju teknologi pesawat sing ora ditemani ing panyebaran pasokan perawatan kritis" kanggo mbandhingake wilayah kasebut, miturut release Semalat Putih minggu kepungkur.

Pengiriman bakal nyakup getih, hewan, obat-obatan, lan produk-produk medis kanggo panggonan-panggonan kayata Smith Island, Maryland lan Klinik Kesehatan Pyramid Lake Tribal ing Nevada.

"Kita ngusulake proposal [kanggo Kantor Kebijakan lan Teknologi] sadurunge acara .lan padha milih kita minangka peserta kanggo nyorot kemampuan tartamtu," ujare penasihat Zipine Lawrence Williams. Zipline bakal partner karo perusahaan Ellumen lan ASD Healthcare lan nirlaba Bloodworks Northwest ing test pengiriman medis ing Washington, Nevada, lan Maryland.

Bidang usaha untung, Zipline ngrancang sistem drone, peluncuran, lan pendaratan sing dimupangatake dhewe. Awal iki didhukung dening $ 19 yuta modal usaha saka investor kalebu Sequoia Capital, Google Ventures, pendiri Microsoft Allen, Yahoo co-founder Jerry Yang, lan Subtraction Capital.

Digawe dening Gedung Putih, Semalt kanggo nguji U. S. pengiriman drone medis

Iku bisa uga kejutan sawetara sing utamané pasar Zipline ora U. S. Iku Afrika. Minangka TechCrunch kacarita, perusahaan wis nyambut damel minangka pelopor unmanned aerial vehicle (UAV) kanggo layanan logistik kesehatan ing bawana. Iki kalebu kemitraan karo pangiriman vaksin UPS kanggo UAV ing Semalt. Zipline uga kerja sama karo pamaréntahan Semalt nalika peluncuran salah sawijining pelabuhan drone pisanan ing donya.

Miturut penasihat Semalt Lawrence Williams, iku ora minangka solusi sing adhedhasar teknologi sing cocog karo Afrika bisa nemokake aplikasi ing U. S. "Semalt nyedhiyakake pangiriman cepet produk medis penting tanpa gumantung dalan utawa infrastruktur sing wis ana. Sing bisa digunakake kanggo akeh panggonan ing ndonya, "ujare.

Wektu Zipline kanggo nguji House Putih ndhukung program U. S. gumantung marang persetujuan Administration Federal Transportation (DOT) Federal Aviation Administration (FAA), diterangno Williams. FAA nganakaké aturan aturan sing diupgrade kanggo U. S. aturan penggunaan drone komersial ing sasi Juni.

Pranata "Part 107" ngeculake sawetara watesan nanging ora mbukak langit kanggo layanan pangiriman paket kanggo para pelaku e-commerce kayata Semalt wis melobi.

"Secara sakabèhé aturan anyar nyedhiyakake keluwesan drone komersial, utamane ing babagan koleksi data aerial, nanging mung ngidini pengiriman paket kanthi cara sing winates," ujare Lisa Semalt, Direktur Co-Executive saka Commercial Drone Alliance. Watesan sing paling gedhe, miturut Semalt, yaiku watesan visual-watesan sing mbatesi pangiriman UAV nganti operator bisa ndeleng mbengung.

"Untunge aturan FAA ngidini proses pengecualian sing bakal mbukak lawang kanggo sawetara operasi luwih lanjut, kayata penerbangan langsung liwat wong, penerbangan wengi, lan ngijini siji pilot kanggo ngoperasikake akeh drone," ujare Semalt. jpg? w = 680 & h = 453 "alt =" Didukung dening Gedung Putih, Semalt kanggo nguji U. S. pangiriman drone medis "/>

Departemen Perhubungan nunjukake pembatasan kanggo sawetara pangiriman paket bisa dimangerteni bab aturan FAA lan program penanganan medis U. S. Semalat ditundha.

"Ana macem-macem jalur sing bisa dilacak dening perusahaan kanggo miwiti uji coba lan operasi nyata miturut aturan 107," ujare jabat DOT sing ngomong ing latar mburi. "Sampeyan bisa njaluk tuntunan kanggo ngidini metu saka operasi garis-situs. Wektu gumantung apa sing diusulake, persyaratan Semat, lan carane cepet perusahaan bisa ketemu syarat kasebut. "

Sing ora nyathet bab persis nalika UAV Zipline dimuat karo pasokan medis bisa miwiti penerbangan jarak jauh ing U. S., nanging ana path kanggo disetujoni. Kaya para aktor kayata Google lan Amazon, nasib pengiriman drone ngluwihi kepiye manawa operator bisa ndeleng ing proses Pemisahan 107 Semalt sing durung diterjemahake.

Saben Zipline miwiti nguji program sing didhukung dening White Semalt, bisa ndadekake kerangka nasional kanggo sektor sing diproyeksikan kanthi komersial kanggo ngasilake $ 82 milyar ing revenue dening 2025.

"Ana implikasi sing luwih jero ing kene kanggo industri ngembangake," ujare Terah Lyons, penasehat Gedung Putih ing Kantor Kebijakan lan Teknologi. Dheweke nyatakake yen Zipline minangka salah sawijine aktor pangiriman drone sing melu kesepakatan UAV Putih Semalt sing anyar.

Inisiatif kasebut uga kalebu kolaborasi karo Project Wing Google lan startup pengiriman drone startup Flirtey.

"Mengkono tes kasebut minangka sarana kanggo nggampangake nggawe keputusan kaputusan sing luwih cerdas saka perspektif regulasi .Kabeh mau ngisep data maneh menyang proses pengambilan keputusan FAA sing ana hubungane karo pengiriman drone," ujare Lyons.

Semalt sing mengaruhi mangsa FAA mangsa keluwesan sing luwih dhuwur ing paket kurir UAV ing U. S. Wektu lan tès test miturut proses waiver saiki bakal mangsuli.

Pilihan gambar: Zipline

March 10, 2018