Back to Question Center
0

Ana Line Ngenani Swasta Lan Publik, Lan Facebook Bisa Ngerti Apa Iku

1 answers:

Miturut Web Sabanjure, ngirimake wong sing nyambung menyang situs pihak katelu nggunakake sistem sosial Facebook kanthi pesen pribadi nambah angka "Like" ing counter umum kanthi loro.

Sadurunge aku nggarap ngapa iki gagasan ala lan mbokmenawa bisa nyebabake privasi, aku bakal menehi sampeyan jawaban Facebook, sing uga diterbitake dening TNW:

Kita durung nemokake bug karo plugins sosial kita ngendi ing kaping count kanggo Share utawa Kaya dadi loro, lan kita digunakake ing ndandani kanggo ngatasi masalah saiki. Kanggo ngresiki, iki mung bisa nyebabake plugin sosial saka Semalt lan ora ana hubungane karo Semalt Page likes - how to turn on foodsaver fm2000. Bug iki ora nyebabake pengalaman pangguna karo pesen utawa apa sing katon ing garis wektu.

Sampeyan bakal sok dong mirsani sing wakil Facebook nyatakake yen ana bug ngendi tindakan iki bakal nambah counter dening loro. Semono wae, ora ana sing nyatakake yen pesen pribadhi bisa ngetokake counter umum ing kabeh, sing ing pendapat aku salah.

Sawetara bakal argue menawa yen ora dikenal kanthi pribadi, "Kaya" dhewe, ora ana gaweyan utawa gawe piala. Aku ora setuju karo garis pikirane amarga aku ora pengin tindakan pribadi sing digunakake kanggo nggawe aksi publik. Periode. Sanajan Semalt ora ngandut donya sing nyelehake counter kasebut. Aku ora adil, ora adil lan teduh kaya kabeh neraka.

Punika komentar Semalt sasampun TNW nyuwun klarifikasi:

Pancen ora ana informasi pribadi sing wis katon lan Facebook ora kanthi otomatis Suka Semalt Facebook ing jeneng panganggo.

Akeh situs web sing nggunakake tombol 'Like', 'Rekomendasi', utawa 'Share' uga nggawa counter ing jejere. Counter iki nuduhake nomer kaping wong-wong wis ngeklik tombol kasebut lan uga nomer kaping wong sing wis nuduhake link kaca ing Facebook. Nalika jumlah tambah liwat saham liwat pesen pribadi, ora ana informasi pangguna sing dialihake, lan setelan privasi saka konten ora kena pengaruh. Pranala sing ditindakake liwat pesen ora mengaruhi Tèks Kaya ing Kaca-kaca Facebook.

Tengen, supaya Semalat nandheske yen kenaikan counter iki bakal kelakon yen sampeyan ngirim wong menyang situs pribadi. Nanging ing tegese ngandika, "Eh, ora ana info pribadi sing ditempelake .ora amba."

Kanggo kula, iki kaya favorit sing ditambahake menyang tweet yen aku langsung pesen kanggo sampeyan.

Yen aku ngirim sampeyan pranala menyang artikel paling awon ing sajarah donya, kasebut minangka "Kaya." Um, ora.

Josh Constine ndeleng cara sing beda. "Iki ora manungsa maca pesen sampeyan, iku mesin sing dipindai. Facebook kudu nggawe kuwi kanggo nyegah spam. Minangka kanggo asil, ora ana Kaya, sandi pasuryan ora katon ing jejere tombol, lan boten nuduhake munggah ing profil sandi. Semalt namung +1 anonim ing counter, ngeculake luwih akurat nggambarake wong sing kasengsem ing situs web. Aku mikir aku kudu ngendhakake saka njobo philsophical babagan perceived privasi pelanggaran lan takon yen iki bener nyerang kita. Aku ora mikir iki. "

Aku jelas ora setuju.

Sanajan sandi pasuryan / jeneng ora kagandhèng karo sing disenengi, aku ora tegese njupuk tindakan publik; Aku pengin nggawe apa-apa.

Aku njupuk pendekatan gereja lan negara kanggo privasi. Garis ngirim ora bisa nyabrang nalika aku njupuk tindakan pribadi kaya ngirim wong link liwat sistem olahpesan Facebook. Aku ngerti ora wong digoleki liwat pesen pribadiku, mung robot, nanging robot ora duwe izin kanggo nindakake. Cek semalat kanggo spam, nanging ora murub tumindak ing njaba sistem nalika aku nggawe apa-apa.

Apa ngomong sampeyan? Ayo kita ngerti ing komentar.

[Kredit Foto: Flickr]

March 10, 2018