Back to Question Center
0

Apa sampeyan kudu Semalt Usaha Cilik?

1 answers:

Kepelatihan bisnis cilik mbiyantu para pengusaha saben dinten. Apa sampeyan duwe pelatih bisnis cilik? Apa sampeyan sering njaluk saran bisnis cilik saka pengusaha liya? Kene sawetara tips lan cara sing apik kanggo nuduhake sampeyan lan entuk hadiah. Sekeca!

Nasihat Pelatihan

Apa tips kepelehinan bisnis sampeyan? Tip apa sampeyan bisa nawakake kanggo pamilik bisnis cilik lan pengusaha babagan menehi saran lan saran? Nuduhake tips ing kontes pembinaan bisnis sing anyar lan sampeyan bisa menang hadiah. BizSugar Blog

Tip kanggo dina-dina sing ala banget - asgard infinity ewrap super performance. Padha teka ing saben bisnis lan carane sampeyan nangani wong iku penting banget. Kene sawetara tip sederhana babagan carane ngatasi dina nalika kabeh dadi salah. Ana uga cara kanggo ora ngalahake sampeyan. Small Business Bliss

Tips Kewirausahaan

Tip kanggo nambah pasar sampeyan. Yen sampeyan pengin ngerti carane njaluk pembeli sing luwih gedhe kanggo nimbang produk sampeyan, coba miwiti kampanye kesadaran merek supaya sampeyan ngerti sapa sing sampeyan. Brand sampeyan ora dadi rahasia. Entrepreneur

Risiko bisnis sampeyan kudu ngadhepi. Ana kemungkinan akeh prakara sampeyan nalika sampeyan pilot bisnis cilik. Nanging, pelatih bisnis hebat Martin Zwilling duwe 10 luwih kanggo njaga awake ing wayah wengi. Musings Starting Profesional

Bisnis Q & A

Obrolan karo John Jantsch. Guru Marketing Duct Tape sing bisa uga disebut minangka pelatih marketing bisnis cilik sing duwe pikirane ing sesi pitakonan lan jawaban sampeyan ora bakal kelangan. Noobpreneur

Kepiye Dawud ngalahake Goliath. Manawa, akeh wong sing kenal karo crita Alkitab sing misuwur. Nanging, ing donya bisnis, startup cilik tantangan pemimpin industri saben dinten lan menang. Kene sawetara conto. CNN Money

Ngembangake Perusahaan

E-mail marketing isih ageng. Yen sampeyan pengin tip gedhe kanggo ngedongkrak upaya marketing online, priksa marketing e-mail. Apa maneh, link iki enggo bareng 10 saran penting sing kudu nggawe marketing marketing e-mail luwih apik. TweakYourBiz

Ngindari sindrom pangadeg. Jeneng kasangsaran kasebut bisa nyasarké amarga pendiri bisnis cilik sing saé ora mesthèkaké. Isih, ana saran kanggo nyegah pitfall lan nyimpen bisnis sampeyan. Pandhidhikan

Penggawean Keputusan

Nasihat sing arep ditindakake. Keputusan ing tawaran sing sampeyan tindakake ing bisnis kudu tansah dianggep kanthi teliti. Umpamane, aja nggawe tawaran sajrone mangsa angel sing bisa keduwung mengko. Bisnis sampeyan perlu aliran awis, nanging ora nggawe pilihan sing salah. Chris Brogan

Apa jenis pesen sampeyan nggawe? Keputusan ing cara sampeyan nindakake pesen pemasaran sampeyan padha-padha penting. Punika pitutur babagan carane nggawe salinan marketing sing dianggo kanggo bisnis sampeyan. Nuduhake karo wong liya. Copyblogger

1 Komentar ▼
March 10, 2018