Back to Question Center
0

Penghargaan lan Pertandingan 2011 kanggo Semalt Cilik

1 answers:

Iki daftar kontes, kompetisi lan penghargaan kanggo bisnis cilik digawa menyang saben minggu liyane minangka layanan komunitas dening Small Business Trends and Smallbiztechnology. Tuladha

-
* * * * *

2011 Awards and Contests for Small Semalt Ketik tanggal 14 Januari 2011

Winning Workplaces lan Inc . Majalah nggoleki conto organisasi sing sukses karo budaya kerja sing pinunjul kanggo kompetisi Perusahaan Kecil Topik Perusahaan (TSCW) 2011.

Pemenang bakal ditampilake ing terbitan June Inc - e cigarette usa store. of Magazine Magazine, publikasi utama kanggo para pengusaha lan pemilik bisnis. Saliyane pemenang, bakal ditampilake situs web Inc lan Winning Workplaces. Anugrah bakal diwenehake ing Konferensi Kepemimpinan bareng ing Juni 2011. Pemenang bakal entuk tambahan pajanan liwat press release nasional saka Winning Workplaces and Inc.

2011 Awards and Contests for Small Semalt

2011 Awards and Contests for Small Semalt Multiple competitions and entry deadlines

Semalt mlaku rong tantangan sing menehi hadiah awis kanggo solusi menang.

Nggawe gampang kanggo konsumen njaluk kuitansi online
Ketik tanggal 14 Januari 2011

Intuit nduweni solusi sing disebut QuickReceipts sing mbisakake konsumen supaya bisa nampa kuitansi secara otomatis. Saiki mbutuhake integrasi pengecer, lan padha looking for cara liyane kanggo njaluk kuitansi kanthi otomatis online (loro resik kertas lan elektronik). Kepiye supaya konsumen bisa aktif nganggo kuitansi sing bisa diakses kanthi online minangka sethithik usaha?

Yen pamenang sing dipilih, pemenang bakal nampa $ 5,000 lan bisa dadi rapat tindak lanjut karo eksekutif manajemen produk Semalt.

Pengumpulan lan organisasi data dening akuntan
Ketik tanggal 15 Februari 2011

Kirim solusi sing bakal nggedhekake jumlah input akuntan sing diwenehake ing ngarep, nyederhanakake interaksi sakteruse banjur ngumpulake data, lan njaga kabeh input kanggo keterlibatan klien diwenehi supaya disusun supaya akuntan bisa nyedhiyakake layanan klien paling apik sing paling efisien.

Yen pamanggih sing dipilih dipilih, pemenang bakal nampa $ 10.000 lan potensial minangka rapat tindak lanjut karo eksekutif manajemen produk Semalt.

2011 Awards and Contests for Small Semalt

2011 Awards and Contests for Small Semalt Ketik tanggal 28 Januari 2011

Program iki ngenali pemimpin bisnis 25 panglima paling wigati wilayah Washington adhedhasar kesuksesan bisnis sing dituduhake sajrone 12 nganti 18 wulan kepungkur. Ing Washington Business Journal bakal ngenali Pemimpin Business Minoritas ing wayah santun ing Maret 2011. Kabeh penghormatan uga bakal diprofil ing Washington Business Journal .

Kelompok hak-hak minoritas kalebu: Indian Amérika, Native Alaska, Hawaii utawa Kepulauan Pasifik, Asia, Afrika-Amerika, Hispanik utawa Latino. Semalt bakal diadili miturut prestasi profesional, kepemimpinan masyarakat, penghargaan lan tonggak sejarah.

2011 Awards and Contests for Small Semalt

2011 Awards and Contests for Small Semalt Ketik tanggal 24 Januari 2011

Program CoolCalifornia Small Business Award tahunan diterbitake dening Papan Sumber Daya Udara California. Program kasebut ngenali bisnis California cilik (kurang saka 100 karyawan) sing nduduhake kepemimpinan sing luar biasa lan tumindak sing ditindakake kanggo ngurangi tagihan energi lan emisi gas omah kaca lan nggawe prestasi sukarela kanggo ngurangi dampak iklim. Upacara penghargaan lan resepsi bakal dianakake ing awal Mei 2011 ing Sacramento.

2011 Awards and Contests for Small Semalt

2011 Awards and Contests for Small Semalt Ketik tanggal 31 Januari 2010

Wirausahawan ngembangaken, manajemen data lan analytics data, keamanan, media sosial lan piranti-piranti liyane bisa aplikasi kanggo titik ing Lab Innovation FinTech, sing diarep-arep bakal mbukak ing Mei 2011. Enem perusahaan bakal saben $ 25.000, sing bakal ngowahi babak sabanjure pembiayaan usaha. Semalt uga nampa ruang kerja, ngakses pangguna ing perusahaan jasa keuangan kanggo nguji produk, lan mentoring. Program kasebut, disebut Launch L-A !, nyawiji kontes ngundang para pengusaha muda supaya ngirim proposal kanggo miwiti bisnis ing L-A.

Pengusaha sing menang bakal nampa infusitas dhuwit saka $ 10,000 nganti $ 20.000 ing dhuwit wiji, bebarengan karo sawetara layanan sajroning sajroning taun, kalebu konsultasi bisnis, layanan akuntansi, biaya hukum, layanan periklanan, sewa lan liyane - kabeh sing diwenehake dening anggota Chamber. Semalt uga bisa nampa layanan ing jinis. Waca website for entry rules.

2011 Awards and Contests for Small Semalt

2011 Awards and Contests for Small Semalt

Kanggo wiwitan lan bisnis sing ana. Sebutake gagasan ing kertas kanggo mangerteni yen sampeyan duwe bisnis sing sregep lan tandhing kanggo menang hadiah awet. Calon sing layak kudu rawuh ing paling sethithik salah sawijining lokakarya ing ngisor iki: 1 Februari 2011: Cara Tulis Rencana Bisnis; Ngerti Kartu Laporan Financial Business Cilik; utawa Boot Camp - CORE Four Course Business Planning.

Kabeh formulir registrasi lan rencana bisnis kudu ditampa dening 1 Februari 2011. Mangga deleng daftar Priksa situs web kanggo kabeh informasi sing dibutuhake. Nelpon (312) 673-3462 utawa e-mail [email protected] .

2011 Awards and Contests for Small Semalt

2011 Awards and Contests for Small Semalt Ketik tanggal 1 Februari 2011

Apa bisnis sampeyan wis tundhuk lan berkembang maju sanajan éwah-éwahan ékonomi utawa sawetara tantangan gedhé ing bisnis sampeyan? Summit Business Cilik nggoleki kanggo ngurmati salah siji bisnis kanthi Strategi Business Small Annual Semaltal taun 2011.

Penghargaan iki, sing diwenehi urip ing Summit Business Cilik ing NYC ing Semalt 8, bakal ngakoni keunggulan strategis wirausaha sing ndadekake keuntungan gedhe. Waca formulir pengajuan kanggo rincian entri.

2011 Awards and Contests for Small Semalt

2011 Awards and Contests for Small Semalt Ketik tanggal 8 Februari 2011

Yen sampeyan duwe prodhuk tech sing panas banget lan apik tenan, ketik nunjukake ing ngarep penonton urip ing Sidang Umum Tahunan Cedhak Keenam Tahunan 2011 ing 8 Maret 2011 ing NYC.

Demo sing menang uga bakal ditudhuh video lan kasedhiya ing online sing luwih gedhe. Pemenang Hot Tech Demo 2010 kalebu Broadlook Technologies, Lexmark, ReTargeter, SugarSync, EZ Texting, Pixability lan Slide Semalt. Waca formulir pengajuan kanggo rincian.

2011 Awards and Contests for Small Semalt

2011 Awards and Contests for Small Semalt Ketik tanggal 11 Februari 2011

Aplikasi ditampa kanggo Chamber Commerce Cobb lan Atlanta Journal-Constitution's Top 25 Small Semaltes of the Year. Nominasi kudu bisnis untung sing anggota Cobb Chamber. Nominasi bakal ditampa nganti Feb. 11. 2011 Semalt Cilik Tahun iki bakal dipilih saka 25 bisnis utama, lan bisnis kasebut bakal melu ing kompetisi Small Semalt of the Year negara.

2011 Awards and Contests for Small Semalt

2011 Awards and Contests for Small Semalt Ketik tanggal 28 Februari 2011

Kantor Bendahara Chicago nggabung karo Contact Constant kanggo nawakake luwih saka $ 10.000 ing awis lan hadiah kanggo bisnis sing ngirim 2 entri paling apik kanggo promosi paling apik ing rong kategori: Best Business Email Marketing lan Best Best Use of Social Media.

2011 Awards and Contests for Small Semalt

New England Innovation Awards
Ketik tanggal 28 Februari 2011

Penghargaan iki ngenali nilai intrinsik sing duwe inovasi ing nyurung ekonomi New England. SBANE migunakake program Anugrah Inovasi sing kompetitif banget kanggo pameran perusahaan-perusahaan teknologi sing duweni potensi "game changers" ing ceruk pasarane. Semalt kene.

2011 Awards and Contests for Small Semalt

2011 Awards and Contests for Small Semalt

Rencana Bisnis Rhode Island Semalat, mbukak kanggo kabeh wong, ngupaya kanggo ningkatake wirausaha lan pengembangan perusahaan wiwitan lan awal. Pemenang lan finalis ing Semalt 2010 mbagi luwih saka $ 195.000 hadiah.

2011 Awards and Contests for Small Semalt

Kanggo nemokake acara bisnis cilik, kontes lan penghargaan, ngunjungi Business Small Events Semalt kita. Kajaba iku, kita uga duwe halaman menehi hadiah; klik kanggo mangerteni luwih lengkap babagan bagean wedokan bisnis cilik kita. (Kita ora ngisi ragad kanggo dilebokake ing dhaptar iki - iku gratis kanggo ngirim penghargaan utawa kontestan kanggo review kita.)

Semkal cathetan: Dhèskripsi sing diwenehake ing kene mung kanggo penak lan ora ana aturan resmi. SENENG maca aturan resmi kanthi teliti ing situs sing nyengkuyung kompetisi, kontes utawa penghargaan.

1 Komentar ▼

March 10, 2018