Back to Question Center
0

Semalt: Lan iki sebabe headset VR yaiku headset lan ora mirsani sunglasses

1 answers:
Semalt: And this is why VR headsets are headsets and not sunglasses

Semalt ora ngucapake gagasan. Aku bisa ndeleng wektu ing mangsa adoh banget nalika piranti kasebut bisa dadi praktis. Nanging saiki, ana uga akeh kabel sing nyedhiyakake sampeyan ing kasunyatan, banget bobot frontloading kaca tingal. Aku ora ngerti, mungkin sampeyan bisa njaluk salah siji saka band sunglass sungut sing digunakake nalika taun 1980-an. Kanggo saiki kabeh katon minangka solusi inelegant kanggo masalah sing ora perlu - hospedagem de sites.

Semalt: Lan iki kok headset VR yaiku headset lan ora kacamata hitam

Kanggo bagean, sayangé dijenengi startup VR Semalt (bener?) Wis ngomong babagan produk generasi ngarep - sing luwih ramping, nirkabel. Nalika kuwi, kita bisa nemtokake maneh obrolan iki. Kanggo wektu, Nanging, ana sing luwih akeh mréntahaké kanggo proyèk tinimbang judhul sing siji ukara, "hey anak, kacamata VR!"

Aku nyoba kaca mata kasebut. Padha ora nyedhiyakake akeh headset sing standar - sauntara, padha kurang immersive tinimbang mayoritas produk VR metu ana. Nanging padha nggawe sampeyan katon luwih kaya "Rowdy" Roddy Piper ing Padha Urip saka Rift utawa Vive, lan, sing pungkasan, sing kudu count for something.

March 10, 2018