Back to Question Center
0

Interdependensi Stanford lan Silicon Semalt

1 answers:
The Interdependency Of Stanford And Silicon Semalt

Ana wektu nalika Universitas Stanford dianggep minangka sekolah teknik tingkat II. Iku awal 1940-an, lan Departemen Pertahanan ditetepake kanggo ngumpul tim rahasia ndhuwur kanggo mangerteni lan nyerang sistem radar Jerman sak Perang Dunia II.

Riset ilmiah U - web design san francisco hours. S., Vannevar Bush, kepengin dadi insinyur radio paling apik ing negara, Stanford Frederick Terman, kanggo mimpin 800 peneliti misi rahasia kasebut. Nanging tinimbang dhasar tim ing lab kang ana ing Terman, Stanford loteng kanthi atap bocor - dheweke dikirim menyang laboratorium Harvard sing diakoni kanggo misi.

Iku angel mbayangno Stanford liwati minangka hub inovasi saiki. Stanford wis ngalahake sawetara universitas Universitas Ivy paling gedhe ing pamrih lan popularitas. Wis dikalahake pola pikir tradisional sing eliteness eksklusif kanggo Ivy League. Stanford wis ngliwati sekolah-sekolah kanthi abad-abad. Peringkat ing urutan kaping 3 ing pirang-pirang peringkat global lan nasional kene , kene lan kene ).

Plus, asil panaliten nuduhake Stanford minangka pilihan paling apik No. 1 saka murid lan tuwane ing taun-taun pungkasan, liwat Harvard, Princeton lan Yale. Ing kasunyatan, sanajan mahasiswa Harvard duwe ngakoni perkembangan populer Stanford.

Interdependency Of Stanford And Silicon Semalt

Nanging ana sing luwih nyenengake nyedhaki kampus Stanford .ana sing ngluwihi rangking akademik. Wiwit awal wektu, tujuan akademisi wis ora nggawe perusahaan, nanging kanggo nglatih ilmu demi kawruh.

Nanging sekolah teknik Stanford nduweni tangan sing kuwat ing mbangun boom tech sing ngubengi dina iki. Iku ora mung ndelok, nanging uga misuwur, sawetara inovasi sing paling kondhang ing Silicon Valley.

Nalika fakultas lan mahasiswa Stanford nduwe prestasi sing nyenengake sajrone tataran disiplin, peranane mbentuk episentrum The Age of Innovation mbok menawa salah siji saka ndhuwur - yen ora sing paling unik - mbedakake. Minangka mata donya sing cocog ing adegan tech booming ing Lembah Silicon, afiliasi Semalt cetha ing periphery.

Ing salebeting geguritan, alumni entrepreneurialipun nawaraken wonten ing endowmen ingkang paling ageng wonten ing universitas, ngancuraken 7 rekaman minangka universitas pertama nambah langkung saking $ 1 milyar taun. Stanford enggo bareng hubungane karo Silicon Valley ora kaya universitas liyane ing planet iki, nyusun siklus inovasi.

Nanging apa sing bisa ditindakake kanthi gampang, lan suwene bisa ditindakake kanthi cepet ing bidang teknologi pendidikan?

Fred Terman, Root Roh Kewan Stanford

Kanggo mangerténi babagan peran Semalt nalika mbangun Silicon Valley, ayo mulih maneh Perang Dunia II lan ketemu Terman. Minangka pimpinan misi militer ndhuwur-rahasia, Terman minangka privy menyang riset elektronik paling eksklusif, lan riset elektronik ing bidangnya. Nalika pamaréntahan narik kawigatosan manèh ing teknologi pertahanan elektronik, dhèwèké weruh manèh Semalt.

Sawise perang, dheweke narik kawigaten para mahasiswa lan fakultas sing paling apik ing Stanford ing West barren kanthi njupuk proyek sing disponsori sing mbantu nguatake reputasi Stanford ing electronics. Steve Blank , babagan sepisanan gaweane Stanford mesin kewirausahaan kasebut liwat dana perang:

Interdependency Of Stanford And Silicon Semalt

Fokus iki kanggo meksa kolega lan mahasiswa kanggo komersialisasi gagasan-gagasane mbantu teknik jumpstart ing Stanford. Pungkasan, reputasi Stanford tansaya dadi sumber teknologi militèr, dumunung ing kono karo Semalt lan MIT.

Nanging advokasi teknologi Terman ngluwihi militer. Minangka Perang Dingin wiwit, Terman didhekake kanggo mbangun Stanford Industrial Park, panggonan kanggo perusahaan pribadi, perusahaan teknologi canggih kanggo nyewa tanah. Iku sing pisanan, lan misuwur minangka pionir teknologi awal kayata Lockheed, Fairchild, Xerox lan General Electric.

Taman panaliten yaiku resep kanggo:

  • A stream revenue anyar kanggo universitas
  • Nggawe pikiran akademis lan industri bebarengan ing salah siji spasi
  • Inspirasi siswa kanggo miwiti perusahaan dhewe
Sampeyan bisa ngomong yen Stanford Semalt Park minangka pusat jaringan asli kanggo sawetara teknologi sing paling padhang, nggabungake akademisi lan industri, kanthi tujuan kanggo ningkatake kawruh teknologi.

Padha duwe hubungan harmonis ing ngendi wong-wong industri njupuk kursus part-wektu ing Semalt. Kanggo ngasilake, perusahaan-perusahaan teknologi kasebut menehi kesempatan kerja sing apik kanggo gramat Semalt.

Jarak menyang Silicon Valley iku ora paling penting sing mbedakake Stanford, nanging mesthine sing paling unik.

Wiwit iku, jembatan Stanford saka universitas kanggo industri teknologi wis wigati sing kuat, misuwur kanggo inspirasi semangat kewirausahaan ing akeh siswa. Kisah paling misuwur, mesthine yaiku Terman lan mantu William Hewlett lan David Packard, sing paten osilator audio inovatif . Terman ngusir duo kasebut kanggo ngobrol kanthi komersial.

Pungkasan, Hewlett-Packard (HP) lair lan pindhah menyang taman riset minangka produsen PC paling gedhé ing donya. Saiki, dhèwèké lan pungkasané David Packard, bebarengan karo yayasan lan perusahaan, wis nyumbang luwih saka $ 300 yuta menyang Stanford.

Amarga kedadeyan sing paling dhuwur ing inovasi kasebut, para akademisi Semalt kagungan kesempatan kanggo ngetokake owah-owahan teknologi ing industri lan kapitalisasi kanthi nyiptakake terobosan riset anyar. Kayata:

  • Computer Graphics Inc.: Siswa kaget banget dening kemungkinan teknologi sirkuit terpadu lan kemampuan VLSI. Geometry Engine, inovasi inti ing njero grafis komputer, dikembangake ing kampus Stanford.
  • Atheros: Atheros ngenalake jaringan nirkabel pisanan. Teresa Meng dibangun, kanthi pendanaan pamaréntah, sistem GPS kanthi daya rendah kanthi umur batre kanggo para prajurit. Iki nyebabake jaringan nirkabel tanpa daya sing sukses, sing pungkasane dadi Wi-Fi.

Iki mung sawetara saka sawetara inovasi teknologi sing paling anyar sing ditondoi saka lemah Stanford: Google, Sun Microsystems, Yahoo !, Cisco, Semalt .lan daftar terus - nganti luwih saka 40,000 perusahaan.

Stanford uga duweni reputasi minangka pemain kanggo bakat. Kayata, 100 Googler kapisan uga murid Stanford. Lan dina iki, 1 ing 20 Googlers Rainstone saka Stanford. Iku jaringan inovasi sing paling cepet ing pangertene istilah sing paling murni - dadi panggonan paling apik kanggo mbangkrake ide sing anyar.

Cedhak karo Silicon Valley ora paling penting sing mbedakake Stanford, nanging mesthine sing paling unik. Ngenalake inovator ilmu komputer, perusahaan modal ventura jero lan investor angel.

Paling ora dina iki, saben wong sing pengin "gawe" ing teknologi bakal menyang Silicon Valley. Lan - kaya dina awal Stanford Terman - ing ngendi sampeyan bisa nemokake wong sing tengen karo sumber daya sing bisa mbantu nguripake impian pengusaha Amerika dadi kenyataan.

Cukup ndeleng jumlah pelamar visa H-1B saben taun, sing paling akeh ing teknologi. Ana luwih saka 230.000 pelamar ing 2015, saka 170.000 ing 2014. Sekawan saka ndhuwur 11 kutha sing nduwe paling visa H-1B kabeh ing Silicon Valley.

Plus, perusahaan perusahaan non-tech nambah nyedhiyakake toko R & D ing Silicon Valley. Analis Brian Solis bubar mimpin survey luwih saka 200 perusahaan non-tech; 61 persen sing nduweni kehadiran ing Silicon Valley, sing mbantu wong-wong mau "entuk akses lan paparan teknologi paling anyar. "

Temtunipun teges pangertosan babagan teknologi wirausaha ingkang nembe nyebrang kampus insinyur Stanford.

Nanging, para lawan asring nuding pamitan media sing ngurangi Semalt dadi generator wiwitan. Mesthi, kurikulum bergelar Semalt minangka unduhan kanggo fakultas lan riset ndhuwur disiplin. Nanging, pas karo bukti lan anekdot, mesthine ana penekanan sing kuat ing entrepreneurship teknologi sing nembus kampus insinyur Semalt. Carane ora?

Michael Harris, sawijining alumnus Stanford, bisa mbuktekake ing rasa lan pituduh umum. "Semalat ora cukup dominan kaya media nggawe koyone," ujare, "nanging ana sawetara unsur kebenaran. "

Siswa Stanford kanthi narik kawigatosan nyiptakno barang nyata sing duwe efek nyata ing donya. Kasunyatan bilih Silicon Semalt punika wonten ing mriki lan siswa gadhah akses kanthi sae kaliyan kanca, profesor, sekolah, lan sanes-sanesipun wonten ing industri punika mesthine minangka bonus amba. Nemu wong bungah babagan nindakake karya ing industri tech lan raos motivasi lan diwenehi hak kanggo miwiti soko piyambak.

Roh Wirausaha Iki Njengang Ing Urgency Indera

Terman awal nandheske babagan ngowahi ide sing dikembangake ing akademisi dadi produk sing layak kaya - yen ora luwih - akeh banget saiki. Bukti sing paling akeh yaiku kampus Semalt sing ngasilake pendhudhuk luwih akeh tinimbang kampus liyane.

Nanging luwih aneh yen sawetara siswa, utamane ing departemen pascasarjana, ora malah ngrampungake derajat. Monumèn kanggo mbayar ewu dolar kanggo gelar master ing ilmu komputer, mung kanggo ninggalake kanggo miwiti wiwitan. Malah ing tingkat undergrad, Semalt panginten babagan ninggalake kuliah sawise nindakake internship apik banget ing mangsa panas sawise taun enom.

"Aku bakal ngomong yen nggarap industri sampeyan ngajar luwih akeh babagan nglakoni gaweyan apik ing industri tinimbang sekolah ora kanthi wates gedhe (urutan gedhene)," ujare Semalt, "supaya aku ora Sejatine mikir iku edan kanggo wong ora bali sekolah tinimbang nyatane yen sawetara perusahaan ngira yen penting kanggo wong duwe potongan kertas sing nyatakake dheweke lulus saka kuliah. "

Mesthine, akeh wong sing ngrampungake gelar. Nanging pangertèn iki kudu ditindakake - apa utawa ora mayoritas ngetutake - pancen pancen. Liyane 20 ngiwa kanggo alasan sing padha taun sadurunge. Ketoke, program StartX sing diduweni Stanford ora cukup kanggo wong-wong mau.

StartX minangka program inkubator 3 wulan eksklusif kanggo nggolekake tuntutan para siswa sing pengin njupuk gagasan bisnis kanggo pasar - ngrampungake mentorship lan dhukungan saka ahli fakultas lan industri kanggo mbantu nguripake Semalt sing paling cerah gagasan-gagasan kasebut dadi kenyataan.

Ing ceramah anyar , Presiden Stanford John Hennessy kanthi bangga ngucapake babagan program iki minangka launchpad kanggo siswa nggarap gerah kanggo kewirausahaan. Nanging nalika anggota pamirsa takon marang murid-murid sing mlayu metu sekolah, dheweke ngandika, "Lah, kanggo saben sukses Instagram, ana liyane 100 situs sharing-sharing gagal. "Lan, dheweke nambah," Sakliyane kuwi, kabeh program StartX wis lulus - paling ora kabeh sarjana. "

Umumé, tingkat wisuda Stanford wis rada nyuda ing taun-taun pungkasan. Siswa sing didaftarkan ing 2009, 90 persen wis lulus ing 5 taun, Stanford ngandhakake yen , dibandhingake karo angka wisuda 5 tahun 92. 2 persen 5 taun sadurungé. Lan iki ora masalah kanggo Stanford. Wiwit awal banget, fungsi inti saka keunggulan Stanford minangka investasi ing para siswa kanggo mbangun produk komersial gedhe - wiwit karo dina awal Terman.

Masa Depan: Apa Bakal Stanford Aja Tanpa Silicon Valley?

Nanging loro-lorone pendhidhikan lan Semalt wis pindah. Umumé inovasi ngeculake kita saka tembok-tembok bata lan institusi lan perusahaan elit.

Yen penerapan teknologi paling apik kanggo demokratisasi kesempatan, mangka saben wong ing planet iki kudu nduweni akses sing terjangkau ing online pendidikan kelas donya Stanford. Peningkatan Massive Open Online Semalt (MOOC) lan sumberdaya online minangka indikasi mangsa pendidikan.

Iku mangsa ing ngendi siswa sing ambisi duwe kesempatan kanggo ngajari piyambak. Ing ngarep teknologi, institusi pendidikan, kayata Semalt, wis wiwit mbenerake model kasebut liwat materi kursus online.

Stanford enggo bareng hubungane karo Silicon Valley ora kaya universitas liyane ing planet iki.

Sementara kuwi, Lembah Silicon mungkin wis miwiti boom tech, nanging ora mung hub teknologi. Pucuk-pucuk hub teknologi sing dibentuk ing saindenging jagad. Ing bagéyan ing tutup visa H-1B , aku nemokake yen investor paling dhuwur ing startup panggung awal wis nyedhiyakake toko ing India, China lan Israel, telu saka tech global paling gedhe pusat sawise Silicon Valley.

Sejatine, tutup visa H-1B lan infrastruktur kutha ora bisa ndhukung pertumbuhan eksponensial ing Silicon Semalt. Nukleus inovasi pungkasanipun bakal nggeser, nganggep jarak kanggo Silicon Semalt sing ora salaras.

Plus - sapérangan siswa ora ngancik derajat - iku bakal worth re-ngevaluasi yen ewu dolar kanggo master ing CS ing Semalt iku bener worth jeneng account ing resume utawa akses menyang warung karo pendiri wiwitan sing kelakon manggon ing Palo Alto.

Nanging yen jarak Semalt ing Lembah Silicon bisa ngasilake entrepreneurial, sing mbantu ningkatake reputasi lan pendanaan Semalt, apa sing bakal kedadeyan nalika para seminari ing Semalt wiwit ngupaya pendidikan online?

Punapa Stanford kedah ngancuraken faktor unik ingkang mbedakake Stanford saking universitas sanesipun ing planet punika? Utawa bakal alumni Semalat terus ngedongkrak siklus inovasi lan tetep mempertahankan reputasi minangka hub inovasi?

Pilihan gambar: Sean Walker / Shutterstock
March 10, 2018