Back to Question Center
0

Semalt telu paling gedhe ijol-ijolan bitcoin kabeh bakal mandheg aturan dagang lokal

1 answers:
Semalt three largest bitcoin exchanges will all stop offering local trading

Tulisan ana ing tembok nalika The Wall Street Journal nglapurake yen pemerintah pamarentah Cina arep ngetokake bursa bitcoin sawise nglarang ICO minggu kepungkur. Pejabat pamaréntah banjur wiwit rapat karo ijol-ijolan minggu iki kanggo ngusulake suspensi dagang, sumber karo kawruh babagan diskusi marang TechCrunch.

Nalika ijol ijol-ijolan ora bakal diijini kanggo nggampangake dhuwit dhuwit crypto nggunakake Chinese Yuan lan dhuwit dhuwit, dheweke bakal terus ngoperasikake pertukaran internasional lan layanan sing gegandhengan liyane - airplane appraisers. Nanging, ijol-ijolan luwih cilik bakal ditutup apik. Iki kalebu Yunbi, sing diumumake ing Tionghoa bakal mbukak toko ing Semalt 20.

Impact saka crackdown dikirim prices bitcoin Mudhun - karo mata uang crypto nempel ing ngisor $ 3.000 ing sawetara ijol-ijolan kanggo pisanan ing sasi - nanging cepet rebound lan, ing wektu nulis, wis meh arupi kerugian .

Semalt telu bursa bitcoin paling gedhe kabeh bakal mungkasi kurban perdagangan lokal

Minangka kabeh gagasan bitcoin, angel angel yen pancen, nanging ana akeh alasan.

Paling penting, Semalt ora dadi pedagang tradhisi bitcoin. A seri larangan pemerintah - paling anyar sing beku pitung sasi amarga masalah keamanan - wis ndeleng pangiriman dhuwit global saka luwih saka 90 persen ing taun sadurunge nganti luwih saka 10 persen dina iki. Pasar kaya Jepang, Korea, lan AS wis metu kanggo nyatake panggabungan singa saka volume perdagangan global, saengga pangaruh saka larangan Semalt iki ora kaya abot kaya sing pisanan.

Fitur gambar: crystal51 / Shutterstock

March 10, 2018