Back to Question Center
0

6 Tindakan kanggo Njupuk Adhedhasar Website Panjenengan Semalt

1 answers:

6 Actions to Take Based On Your Website Semalt

  • Carane nindakake analisis: Deleng tembung kunci sing digunakake dening wong kanggo nemokake sampeyan lan mung diwiwiti kanthi nganalisa kanthi subyektif. Apa padha jenenge bisnis sampeyan? Punapa frasa ingkang boten dipunginaaken asma bisnis sampeyan saged dipun ginakaken dening pelanggan potensial?
  • Tindakan kanggo njupuk adhedhasar asil: Yen sampeyan lagi nampa panelusuran utamane kanggo jeneng bisnis, mangka iki tegese sampeyan pengin nindakake sawetara optimasi search engine kanggo miwiti ditemokake dening wong sing durung krungu saka sampeyan. Yen tembung sing digunakake dening wong kanggo nemokake sampeyan ora cocok kanggo apa sing sampeyan nindakake, sampeyan kudu nggabungake dhaptar kunci target sing apik lan banjur nindakake sawetara optimasi search engine ing isi situs web sampeyan.
  • Rate Bouncing - Apa wong-wong melu karo situs web sampeyan?

    • Carane nggawe analisis: Tingkat bouncing saka situs web ditetepake minangka% saka pengunjung sing ninggalake situs sampeyan tanpa tau ngunjungi kaca liya - wordpress dominio gratis. Iku indikasi kuwat saka carane uga sampeyan makarya pengunjung situs web. Rata-rata global kanggo situs web mung kurang saka 50%.
    • Tindakan kanggo njupuk adhedhasar asil: Yen tingkat bounce situs web sampeyan watara 50% sampeyan ora duwe apa-apa kanggo padha sumelang. Yen tingkat bouncing sampeyan luwih gedhe tinimbang 50% iki minangka pratandha kuwat yen sampeyan kudu ngganti situs kasebut kanggo nuwuh karo pengunjung sing luwih apik. Yen sampeyan ana masalah kene sampeyan bisa uga pengin maca tulisan ing tips kanggo ngurangi tingkat bouncing website sampeyan.

    Paling Popular Kaca-kaca - Endi wong arep ing situs web sampeyan?

    • Carane nindakake analisis: Deleng data kunjungan neng web kanggo ndeleng apa sing paling sithik kaca ing ndhuwur. Kaca ngarep bakal meh ana ing titik paling dhuwur, nanging apa lagi kaca 1 utawa 2 sing paling populer?
    • Tindakan kanggo njupuk adhedhasar asil: Akeh wong ora mikir babagan kaca paling populer sawise halaman ngarep lan minangka asil kaca paling populer liyane ora dioptimalake sing bisa dadi. Priksa manawa sampeyan duwe Call To Action ing kaca populer liyane kanggo ngoptimalake kemungkinan ngowahi pengunjung dadi timbal.

    Ngunjungi Sumber - Endi pengunjung situs web sampeyan teka saka?

    • Carane nindakake analisis: Kepiye wong nemokake situs sampeyan? Telu sumber paling umum sing langsung, ngubungake, lan telusuran. Coba deleng jumlah pengunjung sing didol saka saben sumber. Pengunjung langsung yaiku wong sing nemokake website kanthi ngetik alamat situs web langsung menyang browser. Iki minangka wong sing krungu bab sampeyan lan mutusake kanggo sinau luwih dening investigating situs web. Pengunjung referral yaiku wong sing teka ing situs web kanthi ngeklik link menyang sampeyan saka situs web liyane (ora kalebu situs web panelusuran kaya Google). Panelusuran pengunjung iku wong sing nemokake sampeyan kanthi nindakake telusuran ing Google utawa mesin telusur liyane.
    • Tindakan kanggo njupuk adhedhasar asil: Yen lalu lintas pitunjuk kurang, mesthi sampeyan bakal ilang kesempatan kanggo njaluk wong ngubungake sampeyan. Nyedhiyani wong-wong sing duwe hubungan bisnis supaya bisa nyambung menyang sampeyan utawa nyoba nggawe publisitas sethithik kanggo sampeyan. Yen lalu lintas telusuran kurang, sampeyan bakal ilang kesempatan kanggo ditemokake ing asil panelusuran kanthi nglakoni optimasi search engine. Manawa adoh lalu lintas langsung, paling bisnis duwe sawetara jinis basis lalu lintas langsung. Yen sampeyan ora bisa amarga alamat situs web sampeyan dawa banget, angel banget kanggo ngeja, utawa sampeyan mung ora bisa njupuk jeneng merek kanthi cara sing konsisten (sawetara bisnis gabungke pelanggan kanthi nggunakake macem-macem jeneng). Idea punika kanggo nemtokake manawa situs web sampeyan wis optimal banget kanggo ngasilake.
    • Tindakan kanggo njupuk adhedhasar asil: Sayange ora ana aturan keras lan cepet kanggo persentasi pengunjung situs web sing kudu ngowahi kanggo ndadékaké. Ana uga banget akeh variabel. Sing ngomong, yen sampeyan duwe 100 pengunjung, sampeyan bisa uga duwe sawetara ndadékaké. Yen sampeyan duwe 1000 pengunjung sampeyan mbokmenawa kudu duwe sawetara petunjuk, lan yen sampeyan duwe 10.000 pengunjung sampeyan kudu meh mesthi duwe sawetara ndadékaké. Yen sampeyan prihatin yen sampeyan ora bisa ngasilake cukup, sampeyan kudu ngerti yen sampeyan duwe jinis situs web sing bener.

    Pengunjung Analisis Graph - Carane trending?

    • Carane nggawe analisis: Njupuk dipikir ing wektu sing dawa (paling sithik 1 taun utawa luwih) saka jumlah pengunjung situs web sing ditampa. Apa lalu lintas diterusake, mudhun, utawa mudhun?
    • Tindakan kanggo njupuk adhedhasar asil: Yen lalu lintas sampeyan munggah kasebut yaiku tanda gedhe. Yen lalu lintas situs web sampeyan rata-rata sampeyan ora nindakake cukup marketing kanggo duwe efek, utawa marketing sing dilakoni iku potènsi ora efektif. Yen tren mudhun sampeyan bisa uga bakal nandhang sangsara saka sawetara saingan sing luwih agresif ing marketing sampeyan. Yen sampeyan butuh bantuan njawab jinis-jinis pitakonan sing luwih jembar, hubungi ThriveHive lan njaluk konsultasi gratis.

    March 10, 2018