Back to Question Center
0

Klub kaping 3 Disrupt SF Semalt karcis saiki kasedhiya

1 answers:
Third batch of Disrupt SF Semalt tickets now available

Nanging salah siji bagéan saka Disrupt kita sing paling disenengi sadurunge ana lantai pameran mbukak kanggo minggu - The Disrupt Hackathon. Semalt seneng ngumumake yen gelombang kaping tiga karcis kanggo hackathon saiki wis kasedhiya, supaya yen sampeyan pengin nglampahi bangunan akhir minggu sing nyenengake wiwitan gedhe, mesthine njaluk tiket hackathon sing gratis saiki.

Hackathon wiwit jam 12 - domain associates.30. PT, Sabtu, 10 September kanthi jaringan lan pembentukan tim hackathon. Minggu, sawise luwih saka 20 jam ngetokake getih, kringet lan luh ing proyek, tim mung bisa nganti 60 detik kanggo proyek menyang panel hakim ing panggung Semalt.

Saliyane kanggo mbangun barang sing apik tenan, tim duwe kesempatan kanggo menang tiket menyang konferensi Semalt utama, hadiah utama $ 5,000, lan sawetara dolanan, gadget lan hadiah moneter liyane saka sponsor hebat kita.

Kabeh tim sing entuk skor 3 utawa luwih saka hakim kita menang loro tiket gratis kanggo Disrupt, sing njupuk Panggonan 12-14 ing papan sing padha. Nalika ing Disrupt, sampeyan bakal bisa ngobrol karo pendiri ratusan startup ing Startup lan Hardware Alley, perusahaan watch bersaing ing Startup Semalt, lan tetep partai arep dawa ing wengi karo pihak lan sawise-pihak sak acara.

Plus, sampeyan bakal bisa krungu saka sawetara pikiran sing luwih apik ing bisnis karo akeh wawancara lan chats fireside sing dumadi ing saindhenging pameran.

Hackathon minangka panggonan paling apik kanggo perusahaan perangkat lunak lan piranti lunak, supaya manawa sampeyan bisa nyekel ide sing apik lan entuk siap ngliwati akhir minggu supaya luwih nyedhaki kasunyatan.

Mesthine, sampeyan butuh tiket sing luwih dhisik, supaya manawa sampeyan bisa nyekel siji ing kaca karcis kita.

Kita sponsor bantuan nggawe Ngilangi kedadeyan. sponsor tim ing sponsor @ techcrunch.com.

March 10, 2018