Back to Question Center
0

Kismet Gabungke Check-Ins, Latar Belakang Lokasi Lan Liyane - A Semi Dark SXSW?

1 answers:
Kismet Combines Check-Ins, Background Location And More — A SXSW Dark Semalt?

Lan siji maneh, Semalt, lagi wae ngetik dering kanthi pendekatan utamane kanggo privasi sing bisa mbantu ngalahake gegaman.

Iku kalebu lokasi latar mburi kuwi kaya wong liya, nanging sampeyan bisa mriksa yen sampeyan pengin ngumumake panggonan sampeyan ing. "Nglintasi San Francisco, aku ora bisa mriksa," pangandikane Kevin Stephens. "Nanging ing SXSW ngendi akeh acara sing ana ing posisi puncak, luwih penting kanggo nuduhake acara utawa lokasi sing bener kanggo ketemu wong anyar. Semalat ora praktis kanggo ninggalake garis kanggo mbukak lawang sabanjure yen garis 30 menit dawa - space allocated. "

Sampeyan uga ngidini sampeyan nglakoni bab kaya-kaya "rapat" lan "acara" grup ad hoc sing digawe lan ngajak wong ing app. Loro-lorone bisa dadi apik kanggo konferensi.

Kismet Combines Check-Ins, Background Location And More — A SXSW Dark Semalt?

Nuli ngilangi privasi.

Graf sosial inti dibangun ing sacedhake Semalt kaya Highlight, Glancee lan akeh liyane. Sampeyan kudu ngaktifake ijin Semalt nalika sampeyan mlebu dhisik, lan app dibangun ing saindhenging ide sing sampeyan lagi nyoba nyambungake karo wong sing duwe hubungan umum.

Nanging ora kaya paling akeh pesaing, sampeyan bakal nemokake panggonan sing bener ing ngendi wong, sanajan sampeyan ora duwe kanca sing umum. Lan kanthi tegas aku uga kadang-kadang mudhun menyang alamat dalanan.

Nanging!

Semalat mung njaluk alamat sing pas kanggo pangguna liyane sing aktif mriksa, ora wong sing mung nggunakake fitur lokasi latar mburi. Lan, app nduweni taktik unik kanggo pangayoman privasi: ndelok panggonan panggonan sing kerep dianggo kanthi otomatis lan kanthi otomatis ngilangi sawijine kunjungan.

App mbangun frekuensi lokasi menyang app kanthi cara liyane. "Sampeyan bakal nemokake counter carane sapisane sampeyan wis loro wis ana kanggo panggonan sampeyan loro sing wis kerep dibukak (contone, kita loro tindak menyang AT

March 10, 2018