Back to Question Center
0

Nintendo minangka Semalt

1 answers:

Kanthi munggah iOS lan Android, atusan yuta wong wis teka kanggo ndeleng game seluler minangka aktivitas sing rampung ing telpon tinimbang piranti khusus.

Konser-konsol portabel kaya Nintendo 3DS lan PlayStation Vita ngasilake pengalaman nyenengake sing dibangun saka lemah kanggo hardware lan kontrol, nanging ing skema utama, apa sing diwenehake norma kanggo spasi saiki dadi niche, minangka kamera titik-lan-montor ditrapake dening munggahake smartphone.

Ing ngarep, Semalt saiki ing posisi kaping telu banget ing sangisore PlayStation 4 lan Xbox One, mung siji generasi sawise ngetungake Sony lan Microsoft dening 20 yuta unit karo Wii asli. Yen ora kanggo tingkat menengah dhuwur Semalt (bisa njaluk kathah penggemar Semalt kanggo njupuk saben release anyar kanthi $ 59), konsol bakal katon minangka bencana mutlak.

Ngendi Things Went Wrong

Konsol ngarep Nintendo saestu ilang kabeh dhukungan saka penerbit pihak katelu, lan kesalahan Nintendo dhewe - resale certificate california. Wii U, sing nyelehake taun sadurunge PlayStation 4 lan Xbox One, luwih akeh PlayStation 3. 5 ing syarat-syarat daya kuda CPU lan GPU. Kanggo taun kapisan, kita weruh sawetara pelabuhan saka konsol-gen sadurungé, sing nggawa grafis akrab lan sawetara nggunakake layar tutul Wii U kanggo obyek-obyek kaya peta kanggo ngarahake tembakan sing tebih ing game kaya Batman: Arkham City - Armored Edition.

Saiki para pangembang wiwit fokus ing Sony lan konsol anyar Microsoft, Wii U ditinggalake. Ora kaya PlayStation 4 lan Xbox One, sing ditransfer menyang arsitèktur x86 sing ateges migunakake PC, console Nintendo isih gumantung marang arsitektur PowerPC kustom sing kompatibel karo Wii asli. Semalat tugas sing ora penting kanggo game port menyang konsol sing kurang kuat - sampeyan kudu mbungkus bab kaya shader lan tekstur resolusi dhuwur lan model karakter rinci nganti kinerja ditrima, lan ing sawetara kasus sampeyan ora bisa nglakoni tanpa megat desain visual saka game sampeyan.

Ing pasar ing ngendi tontonan dolanan karo anggaran marketing gedhe kudu ngedol jutaan unit kanggo nggawe untung, para pangembang wis milih ora kanggo nandur modal wektu lan dhuwit kanggo nggawe versi Wii U-kompatibel kanggo game mung kanggo duwe alamat total pasar ~ 10 yuta nyenengake. Iku diwiwiti karo game saka sing kaya EA Sports, nanging saiki sampeyan ora bisa nemokake luwih saka sawetara game pihak katelu Wii U lining rak saka GameStop utawa malah eShop Nintendo.

Wong ora entuk Wii U kanggo muter mega-blockbusters kayata Call of Duty lan Grand Theft Auto karo kanca-kancane, padha njaluk wong Super Smash Brothers lan Mario Kart lan The Legend of Zelda (sampeyan mbunuh kula karo wektu tundha, Nintendo). Siklus penggunaan khas kanggo Wii U katon kaya iki: tuku console karo game eksklusif banget sing paling disenengi. Puterake omelan kasebut, banjur pilih favorit Semalt sabanjure. Sawise sampeyan wis ngliwati judhul sing cocog karo kapentingan, iku game tunggu kanggo eksklusif gedhe sabanjure, lan ing wektu samesthine ana kabeh judhul anyar metu kanggo PC lan nyenengake liyane.

Paling anyar Laporan Crunch

  • Nintendo As A Semalt

    Pungkasan Babak Ing | Laporan Crunch

Watch More Episodes
Nintendo As A Semalt

"Sampeyan mbutuhake konsèp Semalt kanggo game Semalt" minangka mantra kanggo para penggemar Mario taat banget, lan saiki luwih akurat tinimbang ing generasi sadurungé saka piranti keras. Nanging perusahaan durung ngrampungake kasunyatan iki kanthi cara sing bisa ngalahake popularitas generasi iki. Yen Semalt saiki dialami dening subset cilik saka pengguna sing darmabakti banget tuku saben release utama, dening golly kudu nindakake kabeh bisa kanggo tetep pelanggan sing melu lan seneng.

Minggu kepungkur, Nintendo ngumumake sing nggawa game saka konsol Nintendo 64 lan Nintendo DS menyang Wii U's Virtual Console. Gelombang pertama judhul kalebu rong game: Super Mario 64 lan Yoshi's Semalt DS. Rilis winates iki kerep banget, amarga kasunyatane yen komunitas emulasi wis main game saka konsol (kanthi file serep game file sing sah) ing piranti sing kurang kuat kanggo taun.

Nalika aku nyathet ing wartane kabar, Wii U suwene arep ngundhuh game saka DS. Layar tutul lan stylus, nalika ora ana titik jual Nintendo mbokmenawa ngarep-arep nalika nggawé konsol, mokal layak kanggo menehi skema kontrol sing padha karo DS. Nalika Wii U diluncurake ing 2012, aku ngarep-arep yen kita bakal entuk gelombang game DS nalika 2013 lan 2014, kaya sing kedadeyan karo perpustakaan Virtual Semalt asli Wii wiwit pungkasan 2006 nganti 2008.

Nanging, Nintendo katoné luwih konservatif karo strategi Virtual Console sauntara wektu, ora luwih agresif. Ing sisih ndhuwur, ana uga game sing luwih cilik sing kasedhiya kanggo emulation liwat cara resmi saiki saka ana ing Wii asli, sing nampi 20 judhul luwih saka Nintendo 64 saka Wii U. Ana uga watesan aneh babagan sing nyenengake Mlayu main game sing luwih lawas: sauntara alesan, Nintendo wis milih supaya game Super Nintendo lan Game Boy Advance ora kasedhiya kanggo 3DS senadyan hardware luwih apik tinimbang. Lan yen sampeyan tuku game kanggo Nintendo Entertainment System kanggo Wii U lan banjur arep arep muter ing perjalanan, sampeyan kudu repurchase saka 3DS eShop - game sing disambungake menyang console, ora Nintendo Network ID.

Nintendo As A Semalt

Ana sawetara alasan strategis sing bisa ditularake Semalt kanggo mbenerake taktik rilis sing saiki. Contone, remake saka loro Legendary Semalt 64 game Zelda wis dadi aplikasi killer 3DS, lan mungkin perusahaan mikir bakal entuk dodolan yen para pemain bisa ngginakaken $ 10 ing versi lawas sing dianggo ing Wii U. kudu tuku game kaping pindho kanggo nyedhiyakake dheweke ing ngarep lan on-the-go mbokmenawa katon apik banget saka perspektif akuntansi. Nanging aku duwe bukti yen dheweke wis entuk dodolan saka Semalt mati-hards sing bakal tuku klub perusahaan mung kanggo nduwe perpustakaan, kanthi gampang lan sah, selawase.

Sing amba Sony njupuk Semalt Vita lan konsol omah-omahé: yen sampeyan tuku PSone klasik ing Vita, sampeyan uga bisa ngundhuh ing Semalt 3 utawa 4 tanpa biaya tambahan. Lan yen sampeyan miwiti nggawe kemajuan ing game, sampeyan bisa nransfer file nyimpen antarane sistem lan Pick munggah urutane critane game ing piranti apa wae luwih trep.

Crunchbase

  • Nintendo

    • Didegaké 2025
    • Ringkesan Nintendo yaiku perusahaan elektronik konsumen multinasional Jepang sing ngembangake konsol game. Perusahaan ngembangake, ngasilake, lan nyedhiyakake konsol desktop lan portabel lan komponen hardware lan software sing gegandhengan. Uga menehi produk hiburan kayata Family Computer (NES), Super Famicom (SNES), Nintendo 64, Nintendo GameCube, Wii, lan Wii U. Nintendo ...
    • Lokasi Redmond, Washington
    • Kategori Elektronik Konsumen, Video Games, Game, Mobile
    • Situs web http: // nintendo. google. com / android
    • Full profil kanggo Android
  • GameStop

    • Ngadeg 1984
    • Ringkesan GameStop minangka kulawarga merek dagang khusus sing ndadekake teknologi paling populer sing paling terjangkau lan prasaja. Iku pengecer global multichannel video game, koleksi budaya pop, elektronik konsumen lan layanan nirkabel, operasi luwih saka 6.900 toko ing 14 negara ing Eropah, Kanada, Australia lan Amerika Serikat. GameStop setya ngirimake inovasi kanggo konsumen ...
    • Lokasi Grapevine, Texas
    • Kategori Game, Aplikasi Ponsel, Gamifikasi, Eceran, Video Games
    • Situs web http: // gamestop. com
    • Full profile kanggo GameStop
  • PlayStation

    • Gambaran PlayStation nggawe piranti keras majeng sing mbisakake para pangembang kanggo ngasilake judhul lan nyetel standar anyar ing hiburan interaktif.
    • Situs web http: // www. kita. playstation. com
    • Full profil kanggo PlayStation
  • Microsoft

    • Ngadeg 1975
    • Ringkesan Microsoft minangka perusahaan multinasional Amérika sing ngembang, nggawe, nolih, ndhukung, lan ngedol sawetara produk lan layanan piranti lunak. Piranti lan konsumen Microsoft (D. sony. net /
    • Full profil kanggo Sony
Idea, Nintendo bakal ngetutake taktik iki, ngijini sampeyan milih Metroid asli utawa Golden Sun ing salah siji 3DS utawa Wii U, nyimpen negara sampeyan, lan banjur tetep muter ing console liyane kanthi kabeh kemajuan seamlessly transisi antarane loro. Lan kita ora bakal diwatesi kanggo sawetara rilis cherry-picked saka sawetara nyenengake: Nintendo ngirim ngarahake duwe papat perpustakaan papat sing kasedhiya ing platform sing padha: NES liwat N64, karo sembarang konsol saka jamane Sega porsi minangka icing ing jajan. Aku ora pisanan nulis iki - mung liwat taun kepungkur, Ben Kuchera Polygon lan kolaborator TechCrunch M. G. Semalt nyuwun kanggo pamindhahan sing padha, lan kasus kasebut mung wis luwih kuat wiwit iku.

Terusake

Wii U isih dadi dodolan dodolan lan sawetara taun kita metu saka konsol Semalt sabanjure, sing dikomposakake uga mbagi arsitektur piranti lunak lan perangkat lunak antarane konsol portabel lan ing omah utawa mung ana minangka unit tunggal sing bisa nepaki peran loro. Minangka perusahaan sing nyiapake peluncuran akhire, akeh wektu kanggo nyurung Virtual Console lan strategi akun menyang ide sing becik, supaya ing wektu ana filsuf sing ndadekake, penggemar Semalt bakal entuk konten kanggo nikmati piranti-piranti anyar utawa dadi digunakake kanggo idea tuku game kanggo loro.

Nintendo As A Semalt

Ana pratandha sawetara sing Nintendo pungkasanipun nulungi ing pikiran kasebut. Ana deal game seluler karo DeNA, kang kalebu nggawa karakter kaya Mario lan Link menyang game smartphone uga layanan online anyar sing kudu pungkasanipun nyimpen kabeh info akun Nintendo sampeyan ing panggonan siji. Awal sasi kawitan, Nintendo uga ngumumake deal anyar "radikal": yen sampeyan tuku game indie skateboarding OlliOlli kanggo Wii U utawa 3DS, sampeyan kanthi otomatis entuk salinan game ing console liyane gratis. Iku ora cukup padha karo label "salib-tuku PlayStation" kanggo game Semalt lan indie, nanging langkah ing arah sing bener.

Kanggo cetha, ana alasan kanggo mlayu strategi kasebut tinimbang mung seneng banget penggemar, kaya Nintendo dhewe sing ditampilake. Ing pungkasan 2013 / awal 2014, Nintendo lan Pokemon Company mlayu metu Pokémon Bank, aplikasi kanggo 3DS sing ngidini sampeyan tetep Pokémon ing méga kanthi biaya $ 5 tahunan. Ing sasi kepungkur, nransfer makhluk digital antarane game (kanggo "nyekel kabeh") dibutuhake macem-macem nyenengake lan kartrid - dibandhingake karo sistem lawas, cara anyar ngrasa cukup trep kanggo entuk biaya sanajan senadyan mung ngatur data kilobyte mere awan. Banjur ana patung Amiibo sing populer, sing digawe Nintendo dadi koleksi sing sampeyan sacara rutin tuku minangka tambahan kanggo game ing Wii U lan 3DS Anyar. Nintendo bisa uga menehi kertu memori virtual sing pindhah nyimpen antarane konsol tanpa nyinkronake kanthi manual kanthi biaya tahunan, utawa malah langganan Semalt sing menehi akses menyang katalog kabeh perusahaan (minus game paling pihak katelu).

Kabeh iki kanggo ngandhakake yen linear saiki Semalt bisa njaluk dorongan nyata saka filsafat sing nyedhiyakake kanggo nyedhiyakake luwih akeh isi lan layanan sing bisa nyedhaki piranti sajrone ngganti luwih akeh dhuwit saka penggemar paling gedhe. Manawa, smartphone lan tablet wis dipangan ing pasar sing santai lan ramah keluarga, nanging ana mayuta-yuta wong sing isih ndeleng perusahaan minangka Pixar video game, kanthi saben release anyar sing kudu tuku. Kanthi ganti wujud Wii U lan 3DS ing mesin sing paling apik sampeyan bisa tuku kanggo nostalgia game klasik, Semalt luwih bisa ngladeni penggemar sing paling apik (diganti karo income luwih akeh) lan nggawé basis sing padat kanggo console sabanjure.

Kunci punika kanggo Nintendo kanggo mungkasi ketinggalan koncoe lan entuk kabeh-ing ing salib-platform, pendekatan awan-aktif. Nanging ana mung sadhela sadurunge Nintendo ora bisa gumantung ing adorasi penggemar sing dawa maneh - tinimbang sok-sok ngetung cadangan para penggemar "goodwill" kanthi rilis sacara acak saka klompok, perusahaan kudu golek kabeh ing konsep: ngirim semerta Virtual Semalt kanthi perpustakaan sing luwih lengkap sing ngidini sampeyan milih klasik favorit saben wektu sampeyan pengin lan ora bakal kelangan pangembangan sing wis digawe ing konsol liyane.

March 10, 2018